Közösségi program portál
és helykereső

Room Of The Mad Robots / Shapat Terror / Red Swamp / Barbears

Hozzáadás a Google naptáramhoz
WEMSICAL SERBIA PRESENTS:

Boureque Fest vol.05

17:00 | Kapunyitás
22:00 | Room of the Mad Robots
23:00 | RED SWAMP
00:00 | Barbears Zenekar
01:00 | Shapat Terror
02:00 | Dj Lukács & allstarz

/ sose tudni, hogy ez lesz-e a végső sorrend. lehet a kő-papír-olló fog dönteni a helyszínen. érkezz időben /

“A burek vagy börek vékony, rétestésztához hasonló (filo vagy yufka), vékonyra húzott-nyújtott tésztából és általában valamilyen sós (túró, hús, zöldséges, ritkábban édes) töltelékkel készült péksütemény. Feltehetőleg az Oszmán Birodalom korai korszakából, Anatóliai tartományáról származik, majd az oszmán konyha egyik alapkövévé vált. Az egykori Oszmán Birodalomhoz tartozó országokban ma is népszerű, főleg Észak-Afrikában és a Balkánon.”

(forrás: http://goo.gl/vF0Y4j)

Miért Boureque?

Mert a burek épp olyan zsíros, tömény és súlyos, mint ezek a zenék. Indokolatlan pofázás helyett szigorú zúzással kínál négy (4!) eminens stoner formáció.

Miért Boureque Fest?

Egyestés fesztiválunk ötödik epizódja azon koncertsorozatnak, mely meghatározhatatlan rendszerességgel és időközökkel kerül megrendezésre különböző helyszínnel és számos stoner / post-rock / sludge / psychedelic / experimental / egyéb jellegű szaftos underground & DIY bandát kíván bemutatni a burek-kedvelő embereknek.

★ Room of the Mad Robots ★

A Room Of The Mad Robots 2006 óta létezik, székhelyük Budapest. Rengeteg dolgot sikerült abszolválniuk az alakulásuk óta, kiadtak három nagylemezt és két minialbumot, felléptek a Crowbar, a Naam, a Pro-Pain, a Hellyeah és maga Ozzy előtt is, járják az országot, felléptek a Szigeten, a Fezenen, Hegyalján és a Wacken fesztiválon is.

"Rock zenét játszunk. Mi nem akarunk ennél szerteágazóbb stílusdefiníciót megadni, mások szerint van némi pszichedelikus jellege a muzsikának - ennek örülünk, de igazából nem szándékos, ha így van."

roomofthemadrobots.bandcamp.com

★★ RED SWAMP ★★

A budapesti Red Swamp 2015 óta borzolja a kedélyeket a magyar metál színtér mocsarában, súlyos riffjeikkel és emlékezetes dallamvilágukkal. Az ötösfogat új felállásban vág neki őszi turnéjának, melynek 3 osztrák és 4 magyar állomása lesz. A bandához még a nyáron csatlakozott Makay Andris (Madárfogás), miután a srácok előző gitárosukat, Giba Nándit méltán elbúcsúztatták a Clutch-csal közös koncertjükön. Micskó Viktor távozása után pedig Okos Gergő (Ethnofil) ül a dobok mögé. A zenekar újult erővel vág neki a jövő megmérettetéseinek: élő műsoruk feszesebb, mint valaha, és javában dolgoznak jövőre megjelenő új anyaguk dalain is, mely 2018 tavasza körül várható.
Video: http://bit.ly/redswamp_holyburden

https://redswampband.com/

★★★ Barbears Zenekar ★★★

2008 tavaszán alakult Barbears zenekar jelenlegi felállása: Blanár Levente (ének, gitár), Szatmári János (basszusgitár), Lukács László (gitár) és Szabó Béla (dob). Egyszerű, őszinte, csúnya és hangos sztónert játszanak. Önerőből eddig két kislemezük (2009-ben a Let’s See the Bears és 2012-ben a Doom Bar) és egy nagylemezük (2015-ben az Enter the Bear). Időközben készül már az újabb nagylemez.

https://barbears.bandcamp.com/

★★★★ Shapat Terror ★★★★

A zenekar 2002-ben alakult Egerben, kezdeti nehézségek után 4 alapító taggal: Ati, Gergő, Sohi, Szabi. Sajnos 2015. decemberében Ati kilépett a bandából, azóta trióban folytatják a zenélést.

A zenekar 2 demót követően 2009-ben adta ki az első albumát Mentés másként... címmel, valamint 2016-ban a másodikat Újratervezés néven.
A15 év során több nagy név előtt is játszottak , mint pl.: Helmet, Kyuss, Brant Björk, Red Fang stb.
A zenére főleg grunge/metál/stoner stílus jellemző. Dallamos ének, zúzós riffek

http://www.shpt.hu/

p.s. Burekot egyél, de BUREKET semmiképp! Köszi!

★ Belépő ★

22:00-ig: 800 Ft
22:00-tól a koncertek végéig 1000 Ft
A koncertek után: 500 Ft

SZÓLTÁL MÁR A HAVEROKNAK? > > >

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.