Közösségi program portál
és helykereső

Rock Halloween | Halloween March Vol. 2. at VRK

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Kedves zombik-macskák-boszorkányok-Harley Quinnek- szúnyoghálók etc.!

A tavalyi Rock Halloween buli sikerére való tekintettel (meg amúgy is), megismételjük a halloweeni bulit, csak még betegebb módon! :D Idén is lesznek nyereményjátékok, jelmezverseny, pia akciók, csak mostmár durvább tempóra kapcsolunk! A kisebb versenyekért ingyen piát nyerhettek, azonban a jelmezverseny díjazottjai nagyobb nyereményekben részesülhetnek.
A tavalyi példát követve ismét először a Halloween March - Túra nyitja az estét, majd 21.00-tól a végállomás a Rock Klub lesz.

A Halloween March - Túra:

18.00 - Új Nemzedék központ: Gyülekező, a helyszínen lehet készülődni, átöltözni stb.
18.30 - Bartók Tér: Akiknek nincs szüksége előzetes készülődésre, őket ide várjuk. Egy órát várunk mindenkire.
19.30 - Elindul a túra. Az útvonala: Bartók tér-Mikszáth Kálmán u.-Károlyi u.-Széchenyi tér-Kárász u.-Somogyi u.-Oskola u.-Roosevelt tér
21.00 - Érkezés: Stefánia sétány 6.(Városi Rock Klub)


A versenyszámok a következők:

22.00 - Jelmezverseny

Hagyományos versenyszámunkkal kezdjük a vetélkedőket. A szokásos módon 3. helyezett lesz díjazva, illetve lehetőség van a külön kategóriás számban is indulni, mely a " Legijesztőbb Zombi" nevet viseli. A versenynek egyéni díjazottjai vannak.

22.45 - Almavadászat

A következő műsorszám a már jól ismert Almavadászat lesz, ahol egy lavór vízben az almákat kell szájjal(!!!) kivadászni, természetesen kezet nem használhattok hozzá. ;) A feladat, fél perc alatt minél több almát kell kivenni a lavorból, majd áthelyezni az amellett lévő tálba. 3. helyezett lesz díjazva, egyéni kategóriában.

23.30 - Halloween Quiz

10 db halloweennel kapcsolatos kérdést teszünk fel a jelentkezőknek, aminek -ha hallgattok ránk- érdemes lesz utána nézni alaposan, mert nem feltétlen könnyű kérdések, de nem kell megijedni sem. :) Itt is az első három helyezett lesz díjazva, egyéni kategóriában.

00.30 - Karaoke

A jelentkezőknek egy általuk választott bármilyen számot kell elénekelniük, kizárólag rock kategórián belül. A zsűri és a közönség egyaránt fogja eldönteni a nyertesek kibenlétét, ami nem feltétlen jelenti azt, hogy a legjobb énekes nyer, a látványra is ki lesz élezve a szitu. ;) 3. helyezett lesz díjazva, egyéni kategóriában.

A fasza buli tehát adott, várunk mindenkit, készülgessetek!

Csúszás lehetséges!!!

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.