Közösségi program portál
és helykereső

Ritmus- és zsonglőrtábor a Füvészkertben

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Elindult a jelentkezés táborunkra!

https://forms.gle/NCb1qVkaM1ipRsyF6

Egy tábor, ahol a zene és az eszközös mozgásművészet találkozik!

Gyere, és légy részese te is annak az álomnak, amit oly régóta dédelgetünk. Idén végre megtartjuk első táborunkat, ahol a sok érdekes zsonglőreszköz és -tecnika megismerése mellett megannyi érdekes ritmushangszert is kipróbálhatnak a gyerekek.

A dobok utat nyitnak az ősi kultúrák megismeréséhez, a zene egységéhez. Foglalkozásokon és közösségi dobolásokon keresztül fejlesztjük a kreativitást, ritmusérzéket, figyelmet, megzenésítjük mindennapjaink ritmusát. A testmozgás, tánc és a zene létezésük óta összetartoznak, erősítik egymást, ezért táborunkban is erre helyezzük a hangsúlyt. A dobok ritmusára való eszközös játék egy önfeledt élményt nyújt a gyermekek számára. A több mint 12 féle zsonglőreszköz közül mindenki megtalálhatja a saját eszközét amivel a legtöbbet gyakorolhat. Páros és csoportos feladatokkal hangolódunk rá az egyes zsonglőreszközök használatára, amik után könnyebben el tudnak mélyülni egyénileg is a zsonglőrködésben.

Megfelelő létszám esetén a gyerekek 2 csoportra lesznek osztva: 7-10 és 11-14 évesek, így mindenki a saját korának megfelelően lesz foglalkoztatva. Szeptemberben iskolát kezdő gyermekeket előre egyeztetve és csak kisebb létszámban tudunk fogadni.

Oktatók:

Ritmus- és zsonglőrtábor vezetői, illetve segítői lesznek: Ágost Jeddi és segítője Virág Heidrich a Fantasy Kids zsonglőroktatói, valamint Bubla Bence a Kalungu Ütőegyüttes egyik tagja és segítője, Szőke Orsi.

Napirend:

IDŐPONT PROGRAMOK

7.30 – 9.00 Gyülekező, szabad játék, csapatjátékok
9.00 – 9.30 🥪Tízórai: kérjük a szülőket, hogy készítsék el gyermekeik tízóraiját, mert a Füvészkertben erre nincs lehetőségünk!
9.00 – 10.00 🥁 Közösségi dobolás, hangszerismeret
10.00-11.00 🤹 Zsonglőrködés
11.00-12.00 🎭 Közös jammelés a másik csoporttal, performansz gyakorlása
12.00 – 13.00 🍲 Ebéd
13.00 – 14.00 🥁 Közösségi dobolás
14.00-15.00 🤹 Zsonglőrködés
15.00 – 15.30 🥪 Uzsonna: kérjük a szülőket, hogy készítsék el gyermekeik uzsonnáját, mert a Füvészkertben erre nincs lehetőségünk!
15.30 – 16.30 Szabad játék, hazautazás

Egyéb programok:

🌞 szép idő esetén rengeteg időt töltünk a szabadban :

🥎 Sokféle labdajátékot játszunk
🧠 Játékos agytorna gyakorlatokat tanulunk
⛹️ Társas együttműködést segítő csapatjátékokat játszunk
🥁 Ritmusgyakorlatokat tanulunk

⛈️ rossz idő esetén a Füvészkert előadótermében és egyéb fedett helyen leszünk.

🃏 Kártyázunk, társasjátékozunk
🥁 Saját ritmushangszert készítünk
🤹 Saját zsonglőrlabdákat készítünk
🦋 Meglátogatjuk a lepkekertet
🌵 Körbejárjuk az üvegházat


– JELENTKEZÉS ÉS LEMONDÁS –

Hogyan tudunk jelentkezni?
A táborainkba személyesen, vagy on-line kitölthető jelentkezési lapon lehet jelentkezni. Később már csak a fennmaradó, vagy visszamondott helyekre fogadunk el jelentkezéseket. Amennyiben táborunk létszáma már betelt ezt a honlapunkon jelezzük. www.firefantasy.hu

Mikor végleges a jelentkezés?
A jelentkezést csak abban az esetben tudjuk véglegesíteni, ha a részvételi díjat is befizetik. Kérjük, minden dokumentumon (pl. átutalás) a gyermek nevét és a tábor időpontját is legyenek szívesek feltüntetni. A részvételi díj beérkezését követően, maximum 10 napon belül e-mailben megküldjük a részvételi igazolást.

See MoreArt
74471225 3527105733970219 1523145297520230400 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.