Közösségi program portál
és helykereső

Ritmus és zsonglőr tábor a Füvészkertben

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Egy tábor, ahol a zene és az eszközös mozgásművészet találkozik!

Gyere, és légy részese te is annak az álomnak, amit oly régóta dédelgetünk. Idén végre megtartjuk első táborunkat, ahol a sok érdekes zsonglőreszköz és -tecnika megismerése mellett megannyi érdekes ritmushangszert is kipróbálhatnak a gyerekek.

A dobok utat nyitnak az ősi kultúrák megismeréséhez, a zene egységéhez. Foglalkozásokon és közösségi dobolásokon keresztül fejlesztjük a kreativitást, ritmusérzéket, figyelmet, megzenésítjük mindennapjaink ritmusát. A testmozgás, tánc és a zene létezésük óta összetartoznak, erősítik egymást, ezért táborunkban is erre helyezzük a hangsúlyt. A dobok ritmusára való eszközös játék egy önfeledt élményt nyújt a gyermekek számára. A több mint 12 féle zsonglőreszköz közül mindenki megtalálhatja a saját eszközét amivel a legtöbbet gyakorolhat. Páros és csoportos feladatokkal hangolódunk rá az egyes zsonglőreszközök használatára, amik után könnyebben el tudnak mélyülni egyénileg is a zsonglőrködésben.

Oktatók:
Ritmus és zsonglőr tábor vezetői, illetve segítői lesznek: Ágost Jeddi és segítője Virág Heidrich a Fantasy Kids zsonglőroktatói, valamint Bubla Bence a Kalungu Ütőegyüttes egyik tagja és segítője, Szőke Orsi.

Ha érdekel a tábor, és szeretnél megismerkedni az oktatókkal, akkor gyere el május 29-én délután 5-kor a Mátyás térre. Oktatóink várni fognak benneteket egy bemutató foglalkozással. Részletek: Közösségi dobolás és zsonglőrködésSee MoreArt
99295958 2558195664435049 3488029274219216896 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.