Közösségi program portál
és helykereső

Ripoff Raskolnikov Band – Small World lemezbemutató koncert

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Február 21-én mutatja be Ripoff Raskolnikov - "Small World" című albumát a szegedi IH Rendezvényközpontban!

Raskolnikov a hazai közönség által kedvelt karizmatikus előadó a tizenharmadik lemezével jelentkezik. Dalait az erős szövegvilág, történetmesélés és egyedi blues-os hangzás jellemzi.
A koncert látogatói ízelítőt kapnak az új és a régi dalokból is.

Online jegyvásárlás: https://bit.ly/2R6WAdA
Jegyár: elővételben 1.800 Ft, a koncert napján 2.300 Ft.
Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a www.ihrk.hu weboldalon.

“Távolról szemlélem a világot, de ez nem jelenti azt, hogy ne érintene meg” - Ripoff Raskolnikov: Small World

„Míg régen sokat utaztam, ma már a remetékhez hasonló életet élek. Távolról szemlélem a világot, de ez nem jelenti azt, hogy ne érintene meg. A Small World című számom egyrészt arról szól, hogy az én személyes “Ripoff-világom” nagyon pici lett, másrészt a nagyvilág is valahogy kicsi lett ezekben a “fantasztikus” időkben, amiket most élünk… Az utóbbi gondolat miatt lett ez a címadó dala az albumnak.” - meséli Ripoff Raskolnikov, aki a 2016-os Odds And Ends után idén a tizenharmadik lemezével jelentkezik. A Small World munkálatai során tizennégy dalt vettek fel, amiből végül tizenegy hallható a lemezen. Ezek közös jellemzője az erős szövegvilág, a történetmesélés és az egyedi hangulatú atmoszférateremtés. A műfaji besorolás ennél az albumnál is szükségtelennek tűnik, hiszen éppúgy megtalálható rajta az angolszász folk vagy éppen a blues hagyományaiból táplálkozó ballada, édes-keserű szerelmes dal kimondottan bluesmentes szólógitárral és a stúdiófelvételek közben szinte spontán megszületett reggae-s lüktetésű opusz is."

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány.
48377748 2424705894237636 8867258912315801600 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.