Közösségi program portál
és helykereső

Réti Anna és Ricardo Machado (PT): Point of You

Hozzáadás a Google naptáramhoz
pointofyoupointofyoupointofyoupointofviewpointofmepointofmepointofyou

Alkotó-előadók: Ricardo Machado, Réti Anna
Dramaturg: Debreczeni Márton
Fény: Nagy Zoltán
Zene: The Atomic Eggs
Tér: Körmendy Pál
Produkciós vezető: Trifonov Dóra
Produkciós partner: Jelenlét Színház, Katlan Csoport
Producer: SÍN Kulturális Központ

A másikat megismerni nem kell sietni jó lesz ha engem nem ért senki nem érdekel.

Az előadás két alkotó személyes és egyben filozofikus játéka az igazságról, különböző nézőpontok, párhuzamos valóságok együttlétéről, azok találkozásairól és esetleges konfliktusairól. A teljesség igénye nélkül, saját, érzéki és szabad reakcióik láncolatát tárják a jelenlévők szeme elé, hogy egy pillanatra belegondoljunk: miért is kell, hogy mindig igazunk legyen?

Réti Anna és a portugál Ricardo Machado 2011-ben Belgiumban, Karine Ponties darabjában dolgoztak együtt először, tavaly pedig Ricardo szerepelt a Trafóban bemutatott Ego Trip című előadásban, mely Réti Anna és az izraeli Ido Batash közös koreográfiája.
A Point of You Ricardo Machado és Réti Anna első olyan közös alkotása, melyben mindketten alkotóként és előadóként vesznek részt. Az előadást idén Lábán Rudolf-díjra jelölték itthon, az Aerowaves nemzetközi kortárstánc hálózat pedig a 2015-ös év 20 legkiemelkedőbb előadása közé választotta.

Támogatók: SÍN Kulturális Központ, Trafó Kortárs Művészetek Háza, Nemzeti Kulturális Alap, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Camões Intézet – Budapesti Portugál Nyelvi Központ, Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér, Katlan Csoport

Fotók: Borovi Dániel, Mónus Márton
14258357 1254267637937897 7960336132873212104 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.