Közösségi program portál
és helykereső

Reök Gyerök Kör - Családi nap Hérics Nándor kiállításán

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Családi múzeumpedagógia programra várja a REÖK a gyermekeket és felnőtteket. Február 10-én, szombaton délután közösen elmélkedhetnek és alkothatnak aktuális kiállításunk Hérics Nándor: A művészet szabaddá tesz termeiben. Ale Ildikó, festőművész, múzeumpedagógus, a hosszú évek óta sikeres program vezetője izgalmas programelemekkel készül a napra. Várjuk szeretettel azokat a fiatalokat is, akik évekkel ezelőtt, kisebb korukban már vendégeink voltak a REÖK múzeumpedagógiáján.

REÖK GYERÖK KÖR CSALÁDI NAP (ingyenes)

PANNÓRAKÓ-KERÉKFORGÓ

Hérics Nándor képzőművész A művészet szabaddá tesz c. kiállításán

Célközönség: minden korosztály családjával együtt

Programtervíró, foglalkozásvezető: Ale Ildikó festőművész, múzeumpedagógus - REÖK
--------------------------------

Részletes program:

14.00-14.30
REÖK GYERÖK KÖR – SZELETEK I.
Vetített képes előadás

14.40-17.00
KIÁLLÍTÓTERMI MUNKA ÉS ALKOTÁS
Két művel foglalkozunk ezen a napon. A résztvevők írásos és rajzos feladatokkal kapcsolódnak Hérics Nándor izgalmas világához.

TÖRTÉNETEK TŐLED
A Végtelen út c. mű egy bicikli élettörténetét rejti magában. A résztvevők először írásban fejezik ki az alkotás vizuális jellegéből, hatásából eredő gondolataikat, majd képekbe is átültethető minden elképzelés. Indítsuk útjára a REÖK-ből ezt a különös biciklit, vissza a múltba és előre a jövőbe! A határtalan képzelőerő szabaddá tesz!

A KÉPED A RÉSZLET
A Random Picture Pannó kifejezetten a látogatók aktív részvételére ösztönző mű. Igazi színkaland lehetőségét ígéri a változtatható képnégyzetekkel való játék. A pannó átalakítható, átrendezhető, minden életkorú résztvevő számára az újraalkotás élményét nyújtja. Hívogató, hogy a művész egy üres négyzetet is illesztett a képfelszínre. Hasonló méretű és formájú lapra egyéni színes képekkel lehet bekapcsolódni az alkotás folyamába. Fotóemlék kötelező!

KÉRDÉSEK A MŰVÉSZNEK
A következő februári REÖK Gyerök Kör Családi Napon személyesen is találkozhatnak az érdeklődők a művésszel, ezért mindenképp érdemes felírni az összes kérdést, melyekre személyesen ad választ Hérics Nándor képzőművész.

SZERETETTEL HÍVJUK ÉS VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.