Közösségi program portál
és helykereső

Rambling Blues Trio és CéAnne koncert

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Újabb zenei kalandozásra invitáljuk kedves blues-és zeneszerető barátainkat, a Rambling Blues Trio mostani vendégével ezúttal Jamaica irányába kacsintgatunk.

Ukulele girl plays reggae
A szegedi származású CéAnne, alias Szélinger Anna a hazai reggae „úttörők”, a Ladánybene 27 zenekar nyári táborában nőtte ki magát ígéretes tehetséggé. Több zenekar élén is kipróbálta már magát, reggae berkekben többször közreműködött a PASO-val és a Ladánybene 27-tel is. Októberben jelent meg első önálló anyaga "Ukesteady" címen a chicagoi Jump Up Records gondozásában - kazetta formátumban. 2017 ősze óta a Hősök csapatát is erősíti.
Ezúttal egy szál ukulelével vagy akusztikus gitárral, karakteres énekhangján adja elő leginkább reggae ihletésű saját szerzeményeit, valamint kedvenc dalainak feldolgozásait.

A Rambling Blues Trio, Szeged „örökös” akusztikus blues együttese, üdítő frissességgel mutatja be elsősorban az 1920-as, 30-as évek autentikus blues zenéjének gyöngyszemeit. A trió 1994 óta erősíti a hazai blues-mezőnyt, mára már meghatározó alapossággal és profizmussal bemutatva az afro-amerikai népzene jellegzetességeit és egyéb válogatott dalokat, mindezt leginkább vidám, Ramblinges felfogásban tálalva.

Belépőjegy: Elővételben 800Ft (február 7-ig), helyszínen 1000 Ft

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.