Közösségi program portál
és helykereső

RakpartFeszt - Kézműves Sörünnep 4.0

Hozzáadás a Google naptáramhoz
🍻 RakpartFeszt - Kézműves Sörünnep 4.0 🍻
Szeged, Huszár Mátyás rakpart
📆 2018. augusztus 17-20.

🤩 Here comes the #Boooooooom
A galaxis sötét (stout) és világos (ale) oldalának sörfőző-lovagjai augusztus végén Szegeden csapnak össze! Jön a régió legnagyobb #CraftBeer őrülete, a RakpartFeszt - Kézműves Sörünnep 4.0, az Államalapítás Ünnepével karöltve!

Amiért imádni fogod az idei Rakpartfesztet 😎

🍺 Bestiális #CraftBeer választék: a laza lager-ektől a kesernyés ale sörökön át a legzúzósabb, kávébarna stout és porter csodákig nálunk mindent megtalálsz... egy valamit kivéve: a vacak, agyonvizezett ipari söröket ;) A szervezés még javában zajlik, de már most látszik: ekkora választékkal szegedi sörfesztivál még ...nem durrantott!

🍔 Full-Full extrás #StreetFood: Szegedre csábítottuk a Gerilla Gourmet - kulináris Rock 'n Roll nagyágyúit, támadnak a füstös BBQ csodák, a harcore hamburgerek és az utcai gasztro fenegyerekei!

🎆 Fergeteges hangulat, extravagáns programmokkal: a 2018-as Államalapítás Ünnepén a Szegedi Városkép és Piac jóvoltából meseszép tűzijáték show kápráztat el, miközben a galaxis legfinomabb kézműves söreit kóstolgatod.... jól hangzik, ugye? És a legjobb: ha csápolni támad kedved, várnak a RakpartFeszt nagyszínpad élő koncertjei, playback és bóvli-mentesen!

🎊 SZEGED lesz a Világ Közepe... már megint 🎊

#Juteszünkbe ;) Ezen a fesztiválon nincs belépő. Bújtatva, kötelezően megvásárolandó üvegpohár képében sem ;) Nincs idegesítő feltöltő-kártyás huzavona. Nincs semmi kötelező ökörség.

Csak TE és Magyarország legjobb kézműves sörei, a galaxis legszeretnivalóbb városában, a Tisza partján! 🌞

🔜 Hamarosan jövünk a részletekkel, programokkal!

Nyomj egy ott leszek gombot + hívd meg a sörimádó cimborákat is!
29104242 2001732860087056 5939470215935184479 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.