Közösségi program portál
és helykereső

Rajz- és fotópályázat

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Csongrád Megyei Önkormányzat az Assembly of European Regions "Together for Cohesion" projektjének támogatásával rajz- és fotópályázatot hirdet általános iskolás diákok részére

KEDVES DIÁKOK!

A klímaváltozás olyan „izgalmas kihívás”, amelyben a ti kreativitásotokon is múlik az alkalmazkodás sikere. A pályázaton keresztül megmutathatjátok, mit jelent számotokra a klímavédelem, mit tehetünk bolygónk megmentéséért; véleményeteket, ötleteiteket arról, hogy mit kell máshogyan csinálnunk ahhoz, hogy környezetünk élhetőbb, fenntarthatóbb legyen.

Az alkotásaitokat 2020. február 13. és 2020. március 13. között juttassátok el a Csongrád Megyei Önkormányzat címére (6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 2-4.), fotók esetén pedig a klima@csongrad-megye.hu e-mail címre.
Fogjatok össze, és küldjetek be egy suliból minél több rajzot vagy fotót! A legtöbb alkotást beküldő iskola értékes ajándékcsomagot nyer.

A beérkezett munkákból 2020. március 30. - 2020. április 24.
között kiállítás lesz megtekinthető a Szent-Györgyi Albert Agórában.
A kiállítás megnyitóján kerülnek díjazásra a legjobb alkotások 2020. március 30-án a Föld órájának napja alkalmából, ahol az érdeklődő diákok számára klíma workshopot is szervezünk.
(A rajzok hátoldalán, illetve az e-mailben tüntessétek fel a következő adatokat: név, életkor, osztály, iskola, értesítési címet – akár a lakcímet vagy az oktatási intézmény elérhetőségét.)


A PÁLYÁZAT RÉSZLETEI
Pályázók köre: 6-14 évesek
Témák:
Alsó tagozatos diákok:

„Süss fel nap, fényes nap” különleges időjárási jelenségek
„Klímaváltozás a hétköznapjainkban”

Felső tagozatos diákok:

„Milyen lesz a klíma 100 év múlva?”
„Klímaváltozás a hétköznapjainkban”


Technika: kötetlen
Méret rajz esetén: A3 vagy A4
Fotó esetén: min. 4 megapixel felbontású kép

Nyeremények:
Alsó tagozatos diákok 3 legjobb pályaművét rollerrel, míg felső tagozatos diákok 3 legjobb alkotását aktivitásmérővel jutalmazzuk. Különdíjasaink egyéb értékes nyereményekben részesülnek.

A rajz- és fotópályázat az Assembly of European Regions "Together for Cohesion" projektje keretein belül valósul meg.TovábbiakMűvészetGyermekbarát
86977586 3007610212625177 8770071009362444288 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.