Közösségi program portál
és helykereső

Ragasszuk tele Szegedet kedves üzenetekkel!

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A UTIME szívesen csatlakozik jó kezdeményezésekhez, ÉS ez egy nagyon jó dolog.

#kedvesüzenetek 💌

A terv az, hogy találkozunk egy megbeszélt helyen és, kedves, inspiráló, motiváló üzeneteket írunk cetlikre, aztán mindenki a maga útjára megy és kiragasztja amikor és ahol jónak látja Szeged utcáin - vagy azokon túl.

De miért is?

Mert több kedvességre és bátorító szóra van szükség. Hát tegyünk érte.

Több helyszínen várunk titeket ötletekkel, kreatívkodással, inspiráló hangulattal, úgyhogy bárki beugorhat egy kávéra és egy (vagy 10) kedves üzenet írására, akár 5 percre is, vagy egy órára. Hozzatok tollat, papírt, celluxot és pozitív gondolatokat! Ami nem kell, az a szép kézírás. Szuper, ha szépen írsz, de az is ha nem. A lényeg az üzenet.

Hívd meg a barátaidat, gyertek együtt, hogy egy kreatív, inspiráló délelőttöt töltsünk együtt, de az se tartson vissza, ha nincs kivel jönnöd, garantáltan nem fogod egyedül érezni magad.

Ragasszuk szét Szeged kedves, jófej, inspiráló ütezenetekkel és csaljunk mosolyt mások arcára! 💌


📍 Helyszínek:

9:00-tól akár otthon, vagy:

12:00-tól Nyugi kertVitéz u.28
12:00-tól Famous Ady tér 5.

És még két hely lesz ahová délelőttől beülhettek egy jót kávézni és ötletleni, mi az amit szívesen írnátok, ragasztanátok egy "kedves" papírra.

BUDAPEST
https://www.facebook.com/events/1877209658962080
9:00-15:00: Dose Espresso Budapest (V. ker.)
9:00-15:00: UP center (XI. ker.)
14:00-17:00: Flat White (III. ker.)

ÜLLŐ
8:30-12:00 Vargha Gyula Városi Könyvtár

❗FONTOS INFORMÁCIÓK❗

1. Ez nem egy szigorúan félnapos program lesz, vagyis nem az a cél, hogy mindannyian ugyanakkor érkezzünk írogatni és menjünk tovább ragasztgatni, hanem hogy a jelzett időpontokban a jelzett helyszíneken bárki-bármikor csatlakozhasson, akár csak 5 percre is. Ha valaki elkészült a bátorító üzeneteivel, akkor javasoljuk, hogy menjen is tovább és ragassza ki valamerre, hogy átadja másoknak a helyét.

2. Nem kell személyesen velünk lenned, hogy csatlakozhass. Ragassz ki AKÁRHOL és AKÁRMIKOR kedves üzeneteket és máris részese vagy a kezdeményezésnek! 💌

3. Vigyázzunk a környezetünkre!

4. Hozzatok magatokkal (lehetőleg környezetbarát karton) papírokat, tollat, celluxot (vagy festőszalagot) és pozitív gondolatokat!

5. Ha előre készülsz kedves üzenetek írásával, akkor is mindenképp nézz be hozzánk, de a helyeket hagyd meg azoknak, akik még nem írtak egyet sem.

6. Ha posztolsz az eseményről, használd a #kedvesüzenetek hashtaget, hogy mi is lássuk az eredményeket!

7. Ha olyan üzenetet találsz valahol, amit nem te írtál de mintha "neked szólna", akkor bátran szedd le és tartsd meg, hiszen ez a végcél: hogy a kedves üzenetek gazdákra találjanak.

8. Ha más városban szervezel szombatra egy ilyen eseményt, írd meg nekünk, hogy hol és mikor lehet hozzátok csatlakozni és hozzáadjuk a helyszínek listájához!


Szombaton találkozunk! 💌

További részlet holnap :)

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.