Közösségi program portál
és helykereső

Rádió 88-as Halloween Éjszaka a Belvárosi Moziban

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Borzasztóan jó borzongás a Belvárosi Moziban! Rádió 88-as Halloween Éjszaka!

Jegyár: 954- Ft-os teljes áru, és 888 Ft-os kedvezményes árú jegyek!

Este 20:45-től az utóbbi évek legnépszerűbb horror filmjei kerülnek vászonra.

Minden mozijegy mellé ajándék Hungi Vigadó belépő aznapra a Rémségek Éjszakájára!

Rádió 88-as Halloween éjszaka kedvezményes mozijegyekkel október harmincegyedikén a Belvárosi Mozi mindhárom termében!

Zsigmond Vilmos terem 20:45 - Fűrész: Újra játékban

Tartalom: Tíz év telt el a hírhedt sorozatgyilkos, John Kramer (Tobin Bell) halála óta. A módszeres kegyetlenségéről elhíresült Fűrész azonban újra rettegésben tartja a város lakóit: sorra bukkannak fel a megkínzott holttestek, és minden jel arra mutat, hogy nem csupán egy "örököse", hanem maga a szadista játékmester áll az esetek hátterében. Miközben a városi rendőrség elszánt nyomozást folytat az elkövető után, a kifinomult halálcsapdákban vergődő áldozatoknak dönteniük kell, hogy követik-e a titokzatos hang utasításait. És aki a kezében tartja a szálakat, nem ismer irgalmat: ha rosszul választanak, a büntetésük gyötrelmes halál.
Foglalás: https://belvarosimozi.hu/musor?jegyfoglalas&id=4995

Balázs Béla terem 22:45 - Annabelle: A teremtés

Tartalom: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkezik a ház szomorú falai közé. Egy babában ott bujkál a démon, és most új célpontot választ magának...
Foglalás: https://belvarosimozi.hu/musor?jegyfoglalas&id=5004

Csőke József terem 22:30 - AZ (IT)

Tartalom: Egyenként eltűnnek egy kisvárosból a gyerekek. Csupán megcsonkított testrészek és szervek maradnak utánuk. Derry gyászol, azután elfeledkezik a tragédiáról, csak hét gyerek képtelen kiverni a fejéből a rettegést. És a bohócot, aki talán felelős mindazért a megmagyarázhatatlan szörnyűségért, ami történt. Harminc évvel később újra találkozik a hét túlélő. Nem véletlenül: a bohóc is visszatért a kisvárosba, és újra áldozatokat keres. Ha ők heten idejében megértik, mi is történt velük három évtizeddel korábban, akkor talán megállíthatják a gonoszt… akinek ezúttal piros krumpliorra, és hatalmas, színes cipője van.
Foglalás: https://belvarosimozi.hu/musor?jegyfoglalas&id=5000

Borzongj Te is velünk, és a Rádio88-al egy rémséges éjszakán a Belvárosi Moziban!

Az esemény egyik főszervezője és médiatámogatója a Rádio88! www.radio88.hu

Cover fotót https://www.facebook.com/bARTendingPHOTO/ -nak köszönhetjük!

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.