Közösségi program portál
és helykereső

Prof. dr. Gyarmathy Éva újra a Mentor(h)álóban: Tanulás és iskola a 21. században

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Prof. dr. Gyarmathy Éva Prima-díjas klinikai és neveléslélektani szakpszichológus, az MTA TTK Kognitív Idegtudományi és Pszichológiai Intézet tudományos főmunkatársa a Mentor(h)áló sorozatainak többszörösen visszatérő vendége, nem véletlenül - szakértelme, elkötelezettsége példaértékű sokunk számára.
Kivételes öröm számunkra, hogy Éva 2023. június 5-én, hétfőn este újra személyesen vendégünk lesz - legújabb előadásáról azt gondoljuk, hogy minden korosztály számára fontos üzeneteket tartalmaz.
Az előadást jó szívvel ajánljuk valamennyi olyan érdeklődőnek, aki akár otthon (szülőként, nagyszülőként), akár munkája során (óvodapedagógusként, tanítóként, tanárként, oktatóként) felelősséget érez a magyar gyermekek és fiatalok tanulása és nevelése, a magyar iskola fejlesztése iránt.
Az előadás időpontja: 2023. június 5. hétfő 18.00
Az előadás címe: Tanulás és iskola a 21. században
Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.
Előadónk: Prof. dr. Gyarmathy Éva Prima-díjas klinikai és neveléslélektani szakpszichológus, az MTA TTK Kognitív Idegtudományi és Pszichológiai Intézet tudományos főmunkatársa, az Apor Vilmos Katolikus Főiskola egyetemi tanára
Jegyek március 27-én, hétfőn 8.00 órától kaphatók az IH-ban és online itt: https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/.../GYARMATHYEVA230605
„Tanulni kell” - ez az egyetlen biztos állítás a tanulással kapcsolatban a 21. században. Tanulás által lehet a változás közepette létezni, és az nem kérdés, hogy a 21. századot a gyors és gyakran robbanásszerű változások jellemzik. A fontosságán kívül a tanulással kapcsolatban a kérdőjelek halmozódnak: mit, hol, kivel, mi által, hogyan…???
A 21. századi iskoláról viszont azt sem tudjuk, hogy egyáltalán kell-e. Valószínűleg valamilyen formában szükség lesz a tanulás terére és a résztvevőire, de ez a tér nem biztos, hogy a teljes tanulási spektrumot átfogja, és a résztvevők sem a mai iskolára jellemző szerepekben és tevékenységekben jelennek meg.
Már most számos, az iskolán kívüli hatékony tanulási út létezik, és az iskolai tanulás leghaladóbb módszertanai egyre kevésbé illenek a hagyományos iskolai működésbe – probléma- és projektalapú tanulás, tapasztalat alapú tudás, adaptív tanulás, művészetpedagógiák, társasjáték pedagógiák, 3D tanulás…"
Jegyárak:
- kedvezményes árú jegyek: 2.500,- Ft (pedagógusigazolvány, SZTE-kártya, nyugdíjas-igazolvány);
- teljes árú jegyek: 3.000,- Ft.
Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!
Jegyek március 27-én, hétfőn 8.00 órától kaphatók az IH-ban és online itt: https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/.../GYARMATHYEVA230605
Prof. dr. Gyarmathy Éva előadásai minden esetben különleges élménynek, valódi tanulási alkalomnak számítanak mindannyiunk számára - június 5-i előadása a jövő iskolájáról, a 21. századi tanulásról fog szólni - mi máris nagyon várjuk!
Jegyek március 27-én, hétfőn 8.00 órától kaphatók az IH-ban és online itt: https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/.../GYARMATHYEVA230605
336903179 1883494782026901 6310315387926054721 nPortálunkat várhatóan 2023. június végén leállítjuk. Hálásan köszönjük az együtt töltött éveket! ♥♥♥

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.