Közösségi program portál
és helykereső

Pokorny Piknik – Motivációs, szórakoztató, interaktív beszélgetős show

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Aki kérdez: Gönczi Dorka mediátor, life coach
Aki válaszol: Pokorny Lia színművész
„Mindenkinek olyan színes életet kívánok, mint amilyen az enyém.”
Emberi humorral és közvetlenséggel a színészetről, a szakmai életről, sikerekről, elakadásokról, félelmekről, örömökről, barátságokról, álmokról, tervekről... arról, hogy mit jelent ma embernek lenni.
Pokorny Lia 2012 óta a Centrál Színház színésznője, de játszott a Pinceszínházban, a Bárka Színházban és az Új Színházban is. A színházkedvelő közönség láthatta többek között Csehov Cseresznyéskertjében, Shakespeare Othellójában vagy Molnár Ferenc Üvegcipőjében. A kezdetektől fogva egyedüli nőként tagja a Beugró című improvizációs műsornak. Szerepelt a Szakítópróba, a Poligamy és a Valami Amerika 3. című filmekben, valamint a Kisváros, a Társas játék és A mi kis falunk című sorozatokban is. 2021-ben kötete jelent meg Holnapra is marad címmel a fenntarthatóság jegyében. Jelentősebb díjai: 2005-ben és 2022-ben is elnyerte a Vidor fesztivál legjobb női szereplőjének járó Colombina-díjat, 2008-ban Paulay Ede-díjban részesült, 2009-ben a Story Érték-díj birtokosa lett. A Glamour Women of the Year szavazásán Az Év Színésznője elismerést vehette át. A Centrál Színházban kétszer (2015, 2016) is közönségdíjat kapott. Tulajdonosa a legjobb színésznőnek járó RTL Comet-díjnak is. Pokorny Lia őszinte, kedves, derűs, csupaszeretet személyiség. Elkötelezett természetvédő, a természet és az élet szerelmese, akitől akkor is tanulhatunk, ha csak történeteit hallgatjuk.
A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékukat a torok.edina@szte.hu e-mail címre várjuk.Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.