Közösségi program portál
és helykereső

Pistyur Veronika Szegeden: Milyenek azok a cégek, ahol a gyerekeink is szívesen dolgoznának majd?

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Nagyszerű hírünk van: az idei tavasz vendége lesz Pistyur Veronika, a Budapest Bridge ügyvezetője, a magyarországi startup-mozgalom kiemelkedő alakja is, aki rendkívül izgalmas előadással érkezik Szegedre - természetesen a Mentor(h)áló vendégeként!
Kihagyhatatlan előadás a jelen és a jövő vezetőinek és munkavállalóinak!
Az előadás időpontja: 2023. március 27. hétfő 18.00
Az előadás címe: Milyenek azok a cégek, ahol a gyerekeink is szívesen dolgoznának majd?
Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.
Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/PISTYUR230327 oldalon kaphatók február 10-én, pénteken 8.00 órától!
„Lesznek-e még többen olyan cégvezetők, akik értik, hogy létrejöhetnek ma élhető és szerethető munkahelyek úgyis, hogy nem szükséges választani a profit és a jószándék között?
Vannak olyan üzleti szereplők, akikre talán a most felnövők jó érzéssel gondolnak majd?
Azt mondják róluk, megtették, amit csak lehetett, hogy maradjon nekik is valami?
Nem makulátlan szuperhősök, hanem olyan üzleti szereplők, akiknek tudatos, hosszútávú stratégiájuk van arra, mit hagynak hátra maguk után. A személyes agendájukon túlra tekintve szeretnének hatással lenni a világra.
Kik ők? Mit gondolnak a világról, amiben élünk és milyen nyomot szeretnének hagyni, amikor olyan munkahelyeket építenek, ahova nem tűnik kidobott időnek minden nap bejárni, és ahol azt érezhetjük, értelmes munkát végzünk?”
Pistyur Veronika a magyarországi startup-mozgalom kiemelkedő alakja. A LogMeIn, a Prezi és a Ustream által alapított non-profit szervezet, a Bridge Budapest egyik megálmodója, társalapítója és ügyvezetője, az Oktogon Ventures partnere, a Magyarországról induló sikertörténetek építésének egyik hazai kulcsfigurája.
Jegyárak:
- kedvezményes árú jegyek: 2.000,- Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány);
- teljes árú jegyek: 3.000,- Ft.
Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!
Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/PISTYUR230327 oldalon kaphatók február 10-én, pénteken 8.00 órától!
Kihagyhatatlan előadás a jelen és a jövő vezetőinek és munkavállalóinak!
328781240 1387289948774515 6699896545123262024 nFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.