Közösségi program portál
és helykereső

Pindúr Punkzsúr x Holnaplányok x Testrablók x Krumpliczukor

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Husókacica & FRIENDZ Booking Presents: Pindúr Punkzsúr.

Íme, Szeged városa, egy átlagos kis város, amelyre 2020 elején szokatlanul nagy sötétség ereszkedett. Aranyos, de gonosz kövér cicák rabolnak bankot, a rendőrség tehetetlen. Level 7-es upgradelt dark magiciant láttak ülni egy sör mellett a Nyugi dohányzójában. Furcsa, medvealakú lényeket észleltek a Stefánián éjfél utan a bokrok között, akik Rózsaszín Pitbullt énekelnek. Egyes csicska exek pedig még mindig bűntetlenül folytathatják ámokfutásukat a nyirkos éjszakában. Kik tehetnek rendet ebben a zűrzavarban?

⭐ KRUMPLICZUKOR ⭐
Medve és cyborgidomárok nagy múlttal és tapasztalattal. Régóta szemmel tartják, ami itt történik. Ha baj van, bátran csörgesd őket a forródróton, mindig számithatsz rájuk.

https://krumpliczukor.bandcamp.com/releases

⭐HOLNAPLÁNYOK⭐ (BP)
Ha ott az X a homlokodon, és netán még csicska is vagy, jobb, ha még ezeknek a szavaknak az olvasása közben veszed a kabátodat, és elindulsz valahova messzire, mert jönnek a Holnaplányok és letörik az arcodat.

https://holnaplanyok.bandcamp.com/releases

⭐TESTRABLÓK⭐
Arra tették fel életüket, hogy szembeszálljanak a bűnnel és a gonosz erőkkel. Alakváltó képességgel rendelkeznek, és telepatikus úton azt is tudják, hogy most éppen ezt a sort olvasod.

https://testrablok.bandcamp.com/releases

AFTER:

⭐DJ GYÁR GABRIELLA⭐

Ha őt látod, semmiben sem lehetsz biztos. Ellenben Ő mindent lát és mindenről tud, de néha elege lesz az egészből, és átvált inkább egy random fitneszcsatornára a távirányítójával. Ő a jeges korlát a lépcsőházban egy nehézkes hazaéréskor.
81770618 10157084540957613 4397787425791803392 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.