Közösségi program portál
és helykereső

Pilát Gábor: Tiszta érzelmek, zavaros kapcsolatok

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Manapság egyre több az elvárás a párkapcsolatban a partner felé. A társunk egyszerre legyen a biztos pont, de közben mindig megújulva legyen változatos és izgalmas. A szeretet maradjon feltétel nélküli, a szex izgalmas, ő legyen a legjobb barátom, soha ne unjon meg, és tolerálja a hibáimat, mert ugye senki sem tökéletes.

A szeretet nem csupán egy érzelem és nem csak egy érzés, hanem az ember alapvető létállapota, ami mindig a kifejeződésben nyilvánul meg. De mi van akkor, ha hiba csúszik a gépezetbe? Akkor rés nyílik a pajzson, és a pályaudvari hangosbemondóba beleszól valaki: harmadik utas érkezett az üres vágányra.

Élet az érem két oldalán. Ki ne ismerné legalább gondolatban a szituációt? Mit kezdjünk a gondolattal, és mit tegyünk ha már megtörtént az eset? A tudomány törvényszerűségeit senki nem vonja kétségbe, tanuljuk, ismerjük és használjuk őket. Az életnek is vannak törvényszerűségei csak azokat kevésbé, legfeljebb tapasztalati úton tanuljuk, és időnként még kevésbé használjuk.
Erről szól az előadás.

 

PILÁT GÁBOR  

A “Tabuk nélkül a párkapcsolatról” Facebook oldal megalapítója, melynek jelenleg több mint 100.000 követője van, s hetente 600-800 ember csatlakozik a közösséghez.

Gábor előtte 22 évet az üzleti világban töltött, értékesítési és vezetői trénigek megtartásával segítve több száz kis- közepes- és multinacionális vállalat több mint 25.000 munkatársának az életét.

Párkapcsolati témában az első könyve 2016-ban jelent meg, mely máig több mint 6000 példányban fogyott el, a második 2017-ben került az olvasók kezébe, a harmadik pedig 2018-ban született meg.

 

A rendezvény weboldala.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.