Közösségi program portál
és helykereső

Péter Bence zongoraművész estje

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Péter Bence a világhírű zongoraművész Szegeden az IH-ba látogat!

A virtuóz zongorista leghíresebb videói:
▶ Michael Jackson - Black Or White
https://youtu.be/t5ot-DO-18I
▶ Queen - Don't Stop Me Now | Piano Cover
https://youtu.be/LrQnnhAXLt0
▶ Sia - Cheap Thrills | Piano Cover
https://youtu.be/Z7HeNqe9Ins

Péter Bence egy mára világszerte ismert és keresett virtuóz zongoraművész, zeneszerző és zenei producer, aki egyben “A világ leggyorsabb kezű zongoristája” címet is viseli, amivel a Guiness Rekordok Könyvébe is bekerült. Saját szerzeményei mellett Michael Jackson, Queen és Sia dalainak átdolgozásai óriási sikernek örvendenek a világ színpadain. Internetre feltöltött videóit már több, mint 110 milliós nézettséget és többszázezres rajongótábort hozott a közösségi oldalakon.

Bence sajátos hangzásvilágával és játékstílusával lebontja a korlátokat a zenei műfajok között. Átdolgozásaiban klasszikus elemekkel fűszerez ismert pop- és rockdalokat. Saját szerzeményeit is a műfaji határok kitárása jellemzi. Védjegyévé vált a zongora mint ütőhangszer használata, egyes feldolgozásaiban a zongora teljes testét használja a hangok és ritmusok képzésére. Mára számos hazai és nemzetközi verseny díjazottja, hazai fellépései mellett az elmúlt években 4 kontinens 16 országában koncertezett hatalmas sikerrel.

A klasszikusokon kívül leginkább a filmzenék érdekelték, különösen John Williamsért rajongott, melynek hatására elhatározta, hogy ő is filmzenéket szeretne komponálni. 2008-ban megjelent a második Nightfall című nagylemeze, 2009-ben pedig a Cserhát Művészkör országos pályázatán első helyezést ért el, valamint a My Great Film zenei pályázatán szintén első díjat nyert.

Most Szegeden is hallhatjuk és láthatjuk Péter Bence lehengerlő zongorajátékát. A virtuóz fiatalember június 11-én, vásárnap 18 órától ad koncertet az IH Rendezvényközpontban.

Jegyár: 1-15. sorig 3490 Ft, 16-26. sorig 2990 Ft, a koncert napján 3990 Ft.

Jegyek kaphatók a helyszínen, a Belvárosi Moziban és online az alábbi linken: https://goo.gl/U7jpfJ
18623659 1504168672947924 5493095385965846563 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.