Közösségi program portál
és helykereső

Palma Hills (RO) / River of Lust ★ Grand Café, Szeged

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Drum & Monkey, Wemsical Serbia & Grand Café Szeged presents:

★ River of Lust és Palma Hills (RO) Szegeden ★

22:00 | Jegyárusítás kezdete
23:00 | River of Lust
00:00 | Palma Hills (RO)

★ Belépő: 1000 Ft ★

// River of Lust

“Emberi érzelmek, elválás, féktelen szórakozás. Ups and downs, ezek a River of Lust fő irányvonalai. Almási Tamás az igazi álmodozó, Erdős Szabolcs a kísérletező, megfejtő. Egymás körül égnek, a középpontban Dorina a szív, Almási Tamás pedig a lebegés, amit Erdős Szabolcs kemény vonalai húznak vissza a földre Mészáros Áron támogatásában. Pécsett nyitottak a Get Your Gun előtt, majd a Blues Pills színpadán találtuk magunkat.
A 2015-ben megjelent Chewing Gum öt plusz egy bónusz tracket tartalmazó kislemez, ami a Concorde Nation Records alatt kazettán került kiadásra limitált példányszámban.

“Időről időre felbukkan egy-egy olyan zenekar, amely nemhogy teli van meglepetésekkel, de szemrebbenés nélkül rúgja fel a különféle előzetes elképzeléseket és szabványokat is. Na, a River of Lust valami ilyesmi.” - nuskull.hu

Pszichedelikus dark-blues hatások, amelyek egyéni értelmezését a hatvanas évekből merítették.

https://www.youtube.com/watch?v=yP4HiWux968

Palma Hills

PALMA HILLS egy fiatal, feltörekvő indie rock zenekar, amely 2012 februárjában alakult Székelyudvarhelyen. A jelenleg Kolozsváron állomásozó zenekar tagjai Butu Arnold (ének, gitár, dalszöveg), Lukácsi Előd (gitár), Siklódi Bátor (basszusgitár) és László Péter (dobok). Zenéjükre leginkább az indie, a blues rock és a garage volt hatással, ugyanakkor inspirálón hatott rájuk a 60 és 70-es évek Rock n roll-ja, az úgynevezett hős korszak számos alkotása.
2015 őszén beválasztották őket a Cseh Tamás Program által támogatott zenekarok közé valamint ugyan csak 2015 végén részt vettek a Romániai Global Battle of the Bands döntőjén.
Röviddel ezután döntött a csapat a névváltoztatás mellett, ami valójában már hosszú ideje tervben volt. Tagcsere nem történt, de az új koncepcióra szükség volt a tovább haladáshoz.
2017 januárjában jelent meg a nagysikerű Beyond the Hills című nagylemezük és ezzel turnéznak mostanában ;)

https://www.youtube.com/watch?v=NzZbS2dptwo

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.