Közösségi program portál
és helykereső

Palma Hills (RO) / Idegen / LN. ★Grand Café Vármúzeum ★ Szeged

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Wemsical Serbia & Grand Café Várkert presents:

★ IDEGEN és Palma Hills (RO) Szegeden ★

21:00 | Kapunyítás
22:00 | IDEGEN
23:30 | Palma Hills (RO)
01:00 | LN.

// IDEGEN

A 2016-os Ördögkatlan fesztiválon két pohár száraz vörösbor mellett alakult Idegen szobazenés projektből vált a magyar alternatív szcéna legújabb szereplőjévé. Rockzenei alapokra épülő dalaikban nem félnek jazz, vagy akár latin elemeket felhasználni, és csak arról énekelnek, ami szívből jön - őszinte szövegeikben egyaránt megfér a mélabú és a végtelen életigenlés is. A tagok színművészeti kötődésének köszönhetően emlékezni fog rájuk az, aki látja őket színpadon, ahol nem csak zenei eszközökkel operálnak, hanem formabontó látványvilággal is.

Debütáló kislemezüket, a Fekete dobozt 2017 februárjában jelentették meg. A Hideg c. dalra forgott klipjükben ismerhette meg a közönség az Idegen különleges, cseppet sem hétköznapi világát.

Az Idegen semmiről sem hazudik, nincs felesleges sor, sem hang. Az Idegen egység, ami izgalmas utazásra hív és magával ragad. Az Idegen olyan underground élményt nyújt, amitől nehezen kapsz levegőt, minden szorongásod a tánctérbe taposod és velük üvöltöd, hogy „nincsen több félelem”.

Fekete Doboz EP: http://bit.ly/2k6SvqC

// Palma Hills (RO)

A Palma Hills egy fiatal, feltörekvő, négy tagú rock zenekar, amely 2012 februárjában alakult Székelyudvarhelyen.

Zenéjükre leginkább az Indie, a Blues Rock és a Garage volt hatással, ugyanakkor inspirálón hatott rájuk a 60 és 70-es évek Rock n roll-ja, az úgynevezett hős korszak számos alkotása. A kezdeti évek kísérletezéssel és útkereséssel teltek, 2014 volt az év ami az első sikereket hozta a zenekar életében, ezek közül a legfontosabb az az évi Sziget fesztiválon való fellépés (Youropen Program, Europe Stage). Ugyan ezen év tavaszán jelent meg a zenekar első kislemeze, a Private Section (EP). 2015 újabb sikereket jelentett az akkor még Face Today néven működő zenekar számára. Tavasszal egy rövid, több országot érintő koncert körúttal kezdték az évet, ami a banda történetének első igazi turnéját jelentette. Ezt követte az Áprilisban megjelent We’re on the way, there’s no worry című, második EP elkészítése, majd egy koncertekben addig páratlanul gazdag nyár. Számos Romániai és Magyarországi fesztiválon fellépett a zenekar, ezek közül egy néhány a Feszt!Eger, Electric Castle Festival, TIFF (Transilvania International Film Festival), Untold (We are rocking the city), Zilele Prieteniei Bergenbier, Tusványos.
2015 őszén beválasztották őket a Cseh Tamás Program által támogatott zenekarok közé valamint ugyan csak 2015 végén részt vettek a Romániai Global Battle of the Bands döntőjén.
Röviddel ezután döntött a csapat a névváltoztatás mellett, ami valójában már hosszú ideje tervben volt. Tagcsere nem történt, de az új koncepcióra szükség volt a tovább haladáshoz.

https://www.youtube.com/user/facetodayofficial/videos

// LN.

Polifon szerkesztés, elektro, wave, acid, posztrock szólamokkal. Modern és klasszikus. Eklektikus techno és house jegyeket ölt.

Lemezlovászok: Ryan, Blanco.

★ Belépő ★

800 Ft

#idegen #palmahills #ellenpont #wemsicalserbia #grandcafévármúzeum
17434616 1398114940239256 5527430826239032447 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.