Közösségi program portál
és helykereső

Pálinka kurzus Borbáth Gabriellával ► Nyugi Kert, Szeged

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Egy igazán különleges csütörtök estére invitálunk Benneteket. A Márton és Lányai pálinkafőzde exkluzív termékeit kóstolhatjátok, meg az eredeti ár töredékéért.

A pálinka kóstolás ára: 2000 Ft, mely tartalmazza 8 féle Márton és Lányai pálinka megkóstolását.

Borbáth Gabriella törékeny termete ellenére, ha úgy adódik, simán megiszik 50 különféle pálinkát. Mert ha már megkóstolja, meg is issza. Azt mondja, kiköpni bűn. De vannak egyéb tiltólisták is a pálinkázásban. A szakértő most megtanít titeket arra, hogy hogyan kell okosan fogyasztani a magyarok büszkeségét.

Mitől lesz egy speciálisan magyar termék világszínvonalú?

A választ bármelyik Márton és lányai palackban megtalálhatjuk. Attól, hogy találkozik benne a pálinkafőzés mestereinek tudása, a szakma szeretete, a válogatott gyümölcsök és alapanyagok és nem utolsó sorban a töretlen kísérletező kedv. Márton János 1991 óta szenvedélyének tekinti a pálinkák és a különböző gyümölcspárlatok készítését. Igazi mesterhez híven évről évre tökéletesebbre csiszolja termékeit, melyek minőségét több tucat hazai és nemzetközi díj fémjelez. Olyan új ízek fűződnek a nevéhez, mint a málna, vagy az Irsai Olivér szőlőpálinka.

A Márton és lányai igazi családi manufaktúra - a szó legnemesebb értelmében - termékeinek egyedi ízei és páratlan minősége szimbolizálja, mit jelent a világszínvonal a párlatok világában.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.