Közösségi program portál
és helykereső

OtthONline beszélgetések 3.rész - Mi van veled ifjúsági munka?

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Az “otthONline” ifjúsági munkával foglalkozó szervezetek kezdeményezése, amely keretében online beszélgetéseket szervezünk, a kialakult helyzethez kapcsolódóan. Bízunk abban, hogy ezzel segítséget, inspirációt, megoldást tudunk adni mások számára.

A beszélgetések 3. részeként az ifjúsági szakmában dolgozó szakemberek részére szervezünk online beszélgetést.

A beszélgetés központi kérdése: Mi van veled ifjúsági szakma? Hol vannak a fiatalok most?
A moderált beszélgetés során azt kívánjuk körüljárni, hogy a koronavírus járvány megfékezésére bevezetett korlátozó intézkedések hogyan érintik az ifjúsági munka célcsoportját. Hogyan vannak most a fiatalok, milyen új kihívásokkal és problémákkal néznek szembe, hogyan érinti ez az új és váratlan helyzet a mindennapjaikat?
Mindezekkel párhuzamosan keressük a válaszokat arra a kérdésre is, hogy az ifjúsági munkát végző szakemberek felelőssége mire és hogyan terjed ki, mit tehet a szakember most?

A beszélgetésen egyidejűleg 20 fő tud részt venni, a férőhelyek betöltését követően várólistára lesz lehetőség jelentkezni. Megfelelő érdeklődésre, és a fenti témák sokrétűségére, összetettségére való tekintettel, igény szerint a témában újabb online beszélgetéseket is szervezünk majd.

Jelentkezni az alábbi linken lehetséges a szabad férőhelyek függvényében: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQ6zcNHN8EILDeOEUvG4sK63BCGu9T0Kp35wm4LAOBHf9ZyQ/viewform

A beszélgetés kapcsán további információ, annak facebook eseményénél, vagy az ott megjelölt szervezőknél kérhető.𝘍𝘦𝘭𝘶̈𝘭𝘦𝘵:

A beszélgetéshez a Jitsi nevű alkalmazást fogjuk használni:

A Jitsi Chrome böngészőből nyitható meg a legjobb minőségben. Tesztelést követő tapasztalatunk az, hogy a Google Chrome az a böngésző, ahol a legjobban működik a platform. A Jitsi asztali gépen vagy laptopon keresztül kényelmes, de mobiltelefonon, tableten keresztül is elérhető, melyhez alkalmazást kell letöltenetek. (Laptopon linkre kattintva kapásból a beszélgetésbe fogtok érkezni, telefonon és tableten várhatóan automatikusan felajánlja a készülék az alkalmazás letöltését.)


𝘈 𝘬𝘦𝘻𝘥𝘦𝘮𝘦́𝘯𝘺𝘦𝘻𝘦́𝘴 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘯𝘦𝘳𝘦𝘪:

→ Demokratikus Ifjúságért Alapítvány
→ Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület - Nagyvázsony
→ D2 Ifjúsági Központ - Szeged
→ Európa Ifjúsága Egyesület - Youth of Europe Association - Magyaralmás
→ Fiatalok a részvételért Egyesület - Pécsvárad
→ Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság
→ Köz-Pont Ifjúsági Ház / Támaszpont MOPKA - Veresegyház
→ Mi egy Másért Gyulai Gyermekekért és Ifjúságért Közhasznú Egyesület - Gyula
→ Tudatos Ifjúságért Alapítvány - BudapestSee MoreCausesOnlineVolunteering
96685592 124905612526061 5347875105525465088 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.