Közösségi program portál
és helykereső

OtthONline beszélgetések 2.rész - Szülő Szemmel

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Az “otthONline” ifjúsági munkával foglalkozó szervezetek kezdeményezése, amely keretében online beszélgetéseket szervezünk, a kialakult helyzethez kapcsolódóan. Bízunk abban, hogy ezzel segítséget, inspirációt, megoldást tudunk adni mások számára.

Az második alkalommal szülői kezdeményezéseket szeretnénk bemutatni, akik. segíthetnek a szülők és tanulók kapcsolatának fejlesztésében a tanév végén valamint a nyári szünetre!

A bemutatásra kerülő jó példákat a következő napokban folyamatosan töltjük fel.

Home Mentor
Ebben a rendkívüli helyzetben, a mindennapjaink tudatos átalakításával foglalkozó közösség létrehozását fontosnak tartom. Ahol hozzám hasonló helyzetben iskolás, óvodás korú gyerekekkel maradunk otthon egy hirtelen megváltozott világban, szülőként egyik legfontosabb célunk szerintem az elkövetkezendő napokban, hetekben a mentális egészségünk edzése, a józanságunk, humorérzékünk megőrzése, és egy új a család minden tagja számára elérhető rendszer kialakítása. A csoport lényege egymás bátorítása, hasznos, kézzelfogható, a midennapokban kivitelezhető praktikák egymással való megosztása.
Hogyan tanulnak majd a gyerekek? Hogyan végzem így rendesen a munkám? Éjjel dolgozom majd? Napirend? Kupaktanács? Hogy dolgozzam ovis gyerekem mellett? És még rengeteg kérdés fog felmerülni bennünk. Bízom benne, hogy egymást inspiráló, segítő közösséget fogunk alkotni.

𝘍𝘦𝘭𝘶̈𝘭𝘦𝘵:

A beszélgetéshez a Jitsi nevű alkalmazást fogjuk használni:

https://meet.jit.si/otthonline
A link az folyamatosan működik, így bármikor lehetőség van belépni, kipróbálni.

A Jitsi Chrome böngészőből nyitható meg a legjobb minőségben. Tesztelést követő tapasztalatunk az, hogy a Google Chrome az a böngésző, ahol a legjobban működik a platform. A Jitsi asztali gépen vagy laptopon keresztül kényelmes, de mobiltelefonon, tableten keresztül is elérhető, melyhez alkalmazást kell letöltenetek. (Laptopon linkre kattintva kapásból a beszélgetésbe fogtok érkezni, telefonon és tableten várhatóan automatikusan felajánlja a készülék az alkalmazás letöltését.)


𝘈 𝘬𝘦𝘻𝘥𝘦𝘮𝘦́𝘯𝘺𝘦𝘻𝘦́𝘴 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘯𝘦𝘳𝘦𝘪:

→ Demokratikus Ifjúságért Alapítvány
→ Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület - Nagyvázsony
→ D2 Ifjúsági Központ - Szeged
→ Európa Ifjúsága Egyesület - Youth of Europe Association - Magyaralmás
→ Fiatalok a részvételért Egyesület - Pécsvárad
→ Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság
→ Köz-Pont Ifjúsági Ház / Támaszpont MOPKA - Veresegyház
→ Mi egy Másért Gyulai Gyermekekért és Ifjúságért Közhasznú Egyesület - Gyula
→ Tudatos Ifjúságért Alapítvány - BudapestSee MoreCausesOnlineVolunteering
97078374 124903555859600 1221283622883950592 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.