Közösségi program portál
és helykereső

„Ott-HON, a béke szigete”: tippek kezdő lakberendezőknek

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Az Otthonunk több mint egy ingatlan. Több mint egy lakás vagy egy ház. Az Otthonunk a béke szigete. Az a hely, ahol feltöltődsz, ahová elbújsz a világ zaja elől, amit megosztasz a szeretteiddel, ahová meghívod a barátaidat…

Az otthonod Te magad vagy! Magadnak építed, magadnak alakítod, magadnak változtatsz, a saját ízlésed tükrözi. A találkozások alkalmával nem kész ötleteket, hanem útravalót kapsz, azt szeretném megmutatni Neked, hogyan kezdj hozzá, hogyan tedd meg az első lépéseket, mire érdemes odafigyelni! Érinteni fogunk alapelveket a helyiség funkciójával és kialakításával kapcsolatban, megnézzük milyen hatást váltanak ki a színek, az anyagok, a formák, hogyan játszhatunk velük. A foglalkozásokat szeretném interaktívvá tenni, tehát konkrét megoldandó feladattal is jöhetsz.

Figyelem! A téma képes magával ragadni! Képes arra, hogy mától kezdve más szemmel nézz rá egy-egy fotóra, másként nézhetsz meg egy filmet, beindíthatja a kreativitást, amit nagyon nehéz leállítani, sőt életed további területeit is beindíthatja! :)

Vajon mit tudunk együtt létrehozni? Nagy szeretettel várlak!

A foglalkozást vezeti: Ballai Katalin

Részvételi díj: 2000 Ft/4 alkalom, melyet egy összegben tudsz befizetni az irodában.

Ha bármi kérdés merülne fel, érdeklődj bátran elérhetőségeinken! :)
16649412 587077698150465 2096477259652588782 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.