Közösségi program portál
és helykereső

Őszi Könyves Piknik a Nyugi Kertben! | Nyugi – KKT

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Kedves nyugizók, hallgatók, olvasók, könyvmolyok és érdeklődők!

Íme megrendezésre kerül, immáron a második, Könyves Piknik a Nyugi Kertben! A múltkori felhozatal sem volt piskóta, aki ott volt az tudja, hogy egész könyv armadát sorakoztattunk fel a könyv- és olvasásnépszerűsítés jegyében. Az őszi szessönben ennél némileg több mindenre számíthattok az őrült könyvmámor, hangulat és zene mellett, melyet biztosítunk számotokra. Lássuk, mik is lesznek ezek:

***
Könyvkereső játék a BTK-n!
a Bookline webáruház jóvoltából

A kar épületén belül az eldugott könyvekbe kuponokat rejtünk, mely könyvet és vele együtt a kupont a Nyugiba behozó személy egy ajándék könyvvel és korsó sörrel gazdagodik!

FONTOS: A könyvet és a kupont a Kreatív Könyvtárosok Társaságának asztalánál lehet beváltani és egy személy csak egy kupont válthat be!

https://www.facebook.com/bookline/

***
A Kóborló Könyvesbolt standja!

A Kóborló Könyvesbolt a könyves piknik alatt hatalmas választékú könyvmennyiséggel, jó árakkal, akciókkal és minőségi irodalommal várja az érdeklődőket!

https://www.facebook.com/koborkonyves/

***
A Somogyi-könyvtár játékos kedvű csapata!

A Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár, Somogyi-könyvtár már a múltkori alkalommal is számos érdekes és szórakoztató játékkal kedveskedett a nagyérdeműnek, ez idén sem lesz másként! Pörögjön a kerék, szerencse, nyeremény! ;)

https://www.facebook.com/somogyikonyvtar/

***
A Kreatív Könyvtárosok Társaságanak könyvcsere pultja!

Ahogy azt már a BTK-sok láthatták, a Kulturális Örökség és Humán Információtudományi Tanszék könyvtáros hallgatóiból alakult kör könyvcserélős akciójában vehettek részt most is. Hozzátok el olvasott, régi, megunt, lecserélendő könyveiteket és helyette válasszatok valami újat! Mindezt ingyen és bérmentve, barter alapon. A választék csak bűvül! Minden könyvet cserélő érdeklődő unikális könyvejlzőt kap ajándékba!

Ezúton felhívnánk a figyelmet, hogy aki szeretne még ennél is több könyvcserélős, könyvelhagyós, olvasós programot a BTK és környékén, az bármilyen jellegű könyvfelajánlással támogathatja a Kreatív Könyvtárosok Társaságát! Az érték nem vész el, csak elcseréled!

https://www.facebook.com/sztekkt/

***
ZENÉL: Suhov

A könyvzáporban úszó kavalkád és piknik hangulatért SUHOV lesz a miliőteremtő beatfelelős!

https://www.facebook.com/suhovbeat/

***
HÁZIGAZDA: természetesen a Nyugi Kert!

Izmos kézműves sörök, jóminőségű borok, kifinomult pörgős kiszolgálás és hangulat!

https://www.facebook.com/Nyugi-Kert-168504849939918/


Várunk minden kedves érdeklődőt nagy-nagy szeretettel!
Nyugi Kert
Kreatív Könyvtárosok Társasága
Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár, Somogyi-könyvtár
Kóborló Könyvesbolt

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.