Közösségi program portál
és helykereső

Nyíló combok erdein túl

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Nagy Dániel Viktor Junior Príma-díjas színművész önálló estje
Közreműködik: Győrei Zsolt irodalomtörténész
Az előadás Győrei Zsolt irodalomtörténész A Velemi Névtelen versei és levelesládája című kötetéből született verses-zenés est, melyben a 16. századi magyar nyelvhasználatnak megfelelően csendülnek fel, hol olvasva, hol énekelve, hol pedig verselve, pimaszabb, erotikusabb, néhol szomorkás, de mindenféleképp mosolygásra okot adó írások.
Az est létrejöttében Győrei Zsolt, Nagy Dániel Viktor és Wunderlich József dolgozott együtt. Nagy Dániel Viktor Junior Príma-díjas színész, az MKB Bank Kiválóságok Klubjának mentoráltja. 2008-ban az Új Színház Stúdióját, majd 2013-ban a Színház- és Filmművészeti Egyetemet végezte. Játszott a Vígszínház, az Ódry Színpad, a Pécsi Nemzeti Színház, a Sanyi és Aranka Színház, a József Attila Színház és a Budörsi Latinovits Színház előadásaiban.
Győrei Zsolt drámaíró, dramaturg, műfordító, egyetemi tanár. 1998-tól a Színház- és Filmművészeti Főiskola magyar-színháztörténet óraadó tanára, 2000–2003 között az elméleti tanszéken egyetemi tanársegéd, 2003-ban PhD fokozatot szerzett a József Attila Tudományegyetemen. 2009-től a Károli Gáspár Református Egyetem óraadója.
A MASZK Egyesülettel együttműködésben.
Belépőjegy 1500 Ft, SZTE-s jegy (diák, oktató, egyetemi dolgozó) 1000 Ft

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.