Közösségi program portál
és helykereső

Nyáry Krisztián: Fölébredett a föld

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Január 30-án este újabb fantasztikus programmal tér vissza a Mentor(h)áló és az IH nagysikerű közös sorozatának színpadára az elmúlt évek egyik sikerszerzője, Nyáry Krisztián!

Hobbiként, a barátainak kezdett el történeteket írni Nyáry Krisztián a Facebookon írók, költők szerelmi életéről, s a bejegyzésekből hamarosan megszületett az „Így szerettek ők” című irodalmi szerelmeskönyv, a 2012-es év egyik könyvsikere. Nyáry Krisztián mára már közismert, népszerű író, irodalomtörténész, kommunikációs szakember, könyvkiadó.

"Kávéházat nyitottak, szerelmesek voltak, féltek attól, hogy a földjeik megműveletlenül maradnak, pénzt kértek az otthoniaktól, áskálódtak egymás ellen – zajlott az életük. Mindeközben Pesten éppen kitört a forradalom."
Nyáry Krisztián az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hivatalos és magánleveleiből, naplótöredékeiből válogatva most újabb titkokról lebbenti le a fátylat, s újrameséli a 2 év történetét – úgy, ahogy az az emberek magánéletén átszüremkedett.

Nyáry Krisztián
a személyes hangú történetmesélés, irodalmi ismeretterjesztés nagymestere - népszerűsége töretlen, előadásain, a vele történő beszélgetéseken annyian vannak, hogy a "csilláron is lógnak". Így lesz ez most is!
Hatalmas érdeklődés várható, senki ne bízza a jegyek beszerzését az utolsó pillanatra!

 
A rendezvény weboldala.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.