Közösségi program portál
és helykereső

Nyári Egyetem a SZIN-en

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Nyári Egyetem a SZIN-en
#szteehökpresents

Délig kipihented magad?
A zenei kúltúra abszolválása előtt szeretnél kissé megmerítkezni a ♣ sikerválallkozások ♣ informatika ♣ közösségépítés
politika-pszichológia ♣ sztárpedagógia ♣ Start UP
♣ televizióssorozatfilozófia ♣ - világában?
#ittahelyed

Helyszín - SZIN / Egyetemi Negyed / JATE Klub & Burn Aréna

▬▬▬▬▬▬▬ PROGRAM ▬▬▬▬▬▬▬
☆ Aug, 25. - csütörtök
12:30 /// Hild Imre
A tudatos vállalkozó - önismeret és folyamatos fejlődés, avagy 2 szó, amely eljuttat az ideális vállalkozói állapotba
14:00 /// LvL UP - Informatika, esport, közösség
14:30 /// Dr. Zacher Gábor - Cím: az nincs, vagy talán annyi, hogy várom a Parazolt és így jobban telik az idő beszélgetve

☆ Aug. 26. - péntek
12:30 /// Tóta W. Árpád - És dalolja a jövőnek himnuszát
14:00 /// Puzsér Róbert - Harc a mozgókép trónjáért

☆ Aug. 27. - szombat
13:00 /// Jocó Bácsi – Az ország legnépszerűbb töritanára
14:00 /// Kaptár Irodaház bemutatja
Márta Matild – Mitől más a KAPTÁR közösségében dolgozni?

▬▬▬▬▬▬ Részletes leírás ▬▬▬▬▬▬▬

► Puzsér Róbert - Harc a mozgókép trónjáért
///
A háború, amelyet a televízió-csatornák sorozataikkal Hollywood ellen indítottak, a huszonegyedik századra új szakaszába lépett. Már a múlt század végén megtapasztaltuk a szívderítő változást, melynek során a sorozat, mint műfaj felnőtt a mozi primátusához. A sorozat fogalma egyre kevésbé Isaurákat, Esmeraldákat, Derrickeket, Columbókat, Dallasokat meg San Francisco utcáit jelenti, hanem olyan szériákat, mint a 24, a Maffiózók, a Breaking Bad, a Trónok harca vagy a Dexter. Az is kiderült, hogy lehet népszerű, tömegfogyasztásra alkalmas filmeket gyártani anélkül, hogy Hollywood unott-utált kliséit továbbra is erőnek erejével nyomnák le a még ártatlan generációk torkán. A sorozatok új nemzedéke hadat üzent a kötelező happy endnek, a kizárólag vizualitásra gyúró, a hőst zuhanó helikopterről robogó vonatra átrepítő, cselekmény nélküli blockbustereknek, a jópofa, vicces fekagyereknek, aki soha nem halhat meg, a film kétharmadánál beütő csalódásnak és szerelmi melypontnak, majd a fináléban lejátszódó szerelmes rohamnak, meg még ki tudja, hány könnyfakasztó hazugságnak. Mindezeket el lehet végre felejteni, annak dacára, hogy a nyolcvanas években rengeteg munka árán, profi pszichológusok bevonásával kísérletezték ki ezt a receptet valamennyi kereskedelmileg releváns célcsoport számára.

► Dr. Zacher Gábor - Cím: az nincs, vagy talán annyi, hogy várom a Parazolt és így jobban telik az idő beszélgetve
///
Ezt én nem 1 olyan klasszikus előadásnak gondoltam, rövidgatya, póló, beszélni ami eszembe jut, drogról, életérzésekről, a designer szerekről, a fesztiválokról, rólunk szülőkről, a miértekről, a kortárscsoport mintáról, a túlélhető fiatalkorról, a budira is magunkkal vitt mobilról, a Twitter hatalmáról és, hogy miért jó beszélgetni.

►Tóta W. Árpád – És dalolja a jövőnek himnuszát
"Nem érdekel a politika? Akkor a politikát sem érdekli, hogy veled mi lesz."

► Márta Matild – Mitől más a KAPTÁR közösségében dolgozni?
///
A KAPTÁR a szabadúszók és a digitális nomádok coworking közössége Budapest szívében, közel mindenhez és mindenkihez. Közösségi iroda és rendezvénytér, kisvállalkozások és más szervezetek kreatív és jókedvű hátországa, ami mára a világ ötödik legjobb coworking irodájává nőtte ki magát a Forbes szerint.

►LvL UP – Informatika, esport, közösség
///
Tekintsetek be a régió egyik legnagyobb esport szervezetének színfalai mögé, és a világ egyik legnagyobb IT cégének hétköznapjaiba. Non-profit gaming rendezvénysorozat szervezése, elektronikus közösségépítés és a közösségi média építés. Beszélgetés Putóczky Ákossal, LvL Up alapító és EPAMer.

►Jocó Bácsi – Az ország legnépszerűbb töritanára
///
„Balatoni József vagyok, 29 éves történelemtanár, élménypedagógus, tréner és a Jocó bácsi világa oldal menedzsere. Célom bemutatni azt, hogy a tanár is ember és hogy lehet úgy tanítani, hogy a diák is örömét lelje benne. Ehhez kivívtam magamnak az "ország Jocó bácsija" jelzőt és jelenleg az ország legnépszerűbb celebtanára vagyok. Ennek minden előnyével és hátrányával együtt. Az ehhez vezető útról pedig szívesen beszélek, nem csak tanároknak.”

►Hild Imre – A tudatos vállalkozó - önismeret és folyamatos fejlődés, avagy 2 szó, amely eljuttat az ideális vállalkozói állapotba
////
A mai startup és induló vállalkozási környezetet egy olyan közbeszéd dominálja, ami nem vállalkozó központú - elsősorban a befektetők, tanácsadók vagy akár az állam érdekeinek megfelelő rendszerbe igyekeznek beterelni a 'gyanútlan' vállalkozót, ezzel számára több nehézséget, mint előnyt teremtve. Hogyan lehetne kikerülni ezeket a korai fázisban a vállalkozókra leselkedő veszélyeket úgy, hogy az ne fékezze, sőt gyorsítsa a vállalkozás felépülését. Gyere el a SZIN előadására és Hild Imre konkrét, gyakorlati példákon keresztül írja le a Közép-európai vállalkozók előtt álló valós kihívásokat és azokat a módszereket és eszközöket melyekkel te is globális üzletet építhetsz a következő években. Úgyhogy ezután már nem mondhatod majd, hogy 'neked nem mondta senki.
14102297 1197247056974107 7071717905905799745 nFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.