Közösségi program portál
és helykereső

Nothing Exact & Clouds of Chaos & Bad Habit at Városi Rock Klub

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Nothing Exact & Clouds of Chaos & Bad Habit

KEZDÉS: 21:00

21:00 Nothing Exact
22:00 Bad Habit
23:00 Clouds of Chaos

Helyszíni belépő: 500 Huf

Tisztelt Hölgyem és Uraim!

Örömmel mutatom be a Városi Rock Klub lehetséges stresszcsökkentő és jókedv növelő koncertjét. A koncert fellépői az ország különböző részeiről jöttek. A Bad Habit nevű punk-rock zenekar egyenesen Debrecenből teszi tiszteletét. Egy igazi, szépen felépített két vokálos felállásal igyekeznek tökéletes koncertet biztosítani az érdeklődőknek. Minden energiájukat arra fogják fordítani, hogy az emberek ne csak a hidegben melegedjenek a helyszínen, alkoholos üdítőitalt iszogatva, hanem (ezután nem kell vessző) hogy teljes erejükből szórakozzanak. A koncert nem is lehetne igazán színes és választékos, ha nem a Dévaványáról összegyűjtött legjobb nótákkal látogatna ide a Nothing Exact zenekar. Ők nem érzik, hogy bármi kérdés lenne afelől, hogy az ember izomlázzal távozzon a színpad elől. Ha mégis felvetődne, ők tisztázzák a combos riffjeikkel. A helyi Clouds of Chaos zenekar célja egy zenei stílus-kavalkád bemutatása. Elég változatosan próbálják finomítani zenéjüket, korántsem foglalkozva azzal, hogy ki mikor feledkezik bele a tombolásba. A színpadot kevésnek ítélheti meg az ember 6 főnek, de ők igyekeznek a közönség szívébe és agytekervényeibe férkőzni.


== Bad Habit==
< Punk-rock/Rock 'n' Roll >

Fiatalos, lendületes rock zenekar vagyunk Debrecenből. Magyar és angol nyelvű dalaink és feldolgozásaink sok stílust ötvöznek. Dallamos vokállal, néhol zúzósabb részekkel fűszerezve táncoltatjuk, vagy éppen énekeltetjük meg a közönséget. Fiú, lány ének duónk mellé csatlakozik két harapós gitár és egy masszív dob-basszusgitár kombináció.
Koncertjeinkre jellemző a jó hangulat, valamint mindent megteszünk, hogy a közönségünket kimozdítsuk a szürke hétköznapokból, ha csak egy koncert erejére is.

Gáspár Kata: Ének
Kövér Márton: Ének
Kurilla Zoltán: Solo gitár
Posta Máté: Ritmus gitár
Soltész Bence: Bass Gitár
Marosán Imre: Dob

https://www.facebook.com/badhabitzenekar/
https://badhabitofficial.bandcamp.com


== Nothing Exact ==
< Metal / Rock>

A Nothing Exact zenekar 2016 nyarán örömzenélés céljából alakult, de hamarosan rájöttünk, hogy ezt ne csak a saját szórakoztatásunk érdekébe tegyük, hanem próbáljuk meg átadni ezt az emberek számára is.

Kónya Dávid - Ének
Nádházi Richárd - Gitár
Nádházi Zsolt - Bass gitár
Tóth Attila - Dob

https://www.facebook.com/nothingexact/


== Clouds of Chaos ==
< posthardcore / postmetal / metalcore >

Zenekarunkra az évek folyamán sok stílus hatott, mint metalcore, progressive-metal, posthardcore, postrock, postmetal, de legvégül a melódikus-hörgős-früntyögős stílust választottuk. Nagy álmunk, hogy minden zenekedvelő nyakizmát megmozgassuk. Keményen dolgozunk azért, hogy az egyediségünket megtartva olyat alkossunk, amivel sok embernek izomlázat tudunk okozni.

Nagy Péter - Ének
Márton Bence Aurél - Ének
Séllei Zsigmond - Gitár
Virágh Áron - Gitár
Benkóczy Áron - Bass gitár
Tokár Zoltán - Dob

https://soundcloud.com/clouds-of-chaos
https://www.facebook.com/cloudsofchaosofficial/
http://cloudsofchaos.bandcamp.com/
15874900 661553264046630 2952611132323883759 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.