Közösségi program portál
és helykereső

Női karrier - Válalkozz a sikerre! Meetup

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Milyen lehetőségeid vannak nőként profi karriert építeni - már szinte az elején? Multinál vagy vállalkozóként képzeled el az álommunkád? Kell-e ezek között választanod? Két népszerű ágazat a pénzügyi és az IT - milyen készségekre van szükséged, hogy fiatalon elismert légy ezeken a területeken?

Program:
17:30 - 18:00 Érkezés, regisztráció
18:00 - 18:40 Előadások: Aegon Premium
18:45 - 20:00 Előadások: Microsoft, Szeged GYEEK Club
20:00-tól Networking

Előadók:

Session #1

A legtöbb multinál még mindig a férfiak állományából választanak vezetőket,viszont egy olyan szervezetben ahol az eredmény alapján vannak elismerve az egyének, itt már azonos előnyökkel indulhat mindenki. Milyen készségeket kell fejleszteni, ahhoz hogy nőként is könnyen építs karriert? Hogyan és hol tudod ezeket megszerezni? Hogyan lehet fiatalon karriert befutni?

Horváth Gabriella - Aegon Premium, Értékesítési Manager


Diploma a kézben - pénzt vagy munkát keressek?

Miért érdemes multinál dolgozni? Miért érdemes pénzügyi szektorban dolgozni? Miért a prémium szektor?

Krpán Ádám - Aegon Premium, Értékesítési Igazgató


Session #2

Környezetünk hatása a személyes fejlődésünkre és sikereinkre

Vajon a sikeres fiatal gyerekek miért sikeresek? Velük született adottság vagy az őket körülvevő dolgok hatására értek el nagy dolgokat? Saját bőrömön megtapasztalva mondhatom azt, hogy 99%-ban utóbbi az igaz. Előadásomban szó lesz arról, hogy hogyan gyűjthettek motivációt a fejlődéshez, illetve milyen lehetőségeitek vannak az IT szektorban és a startup világban.

Földi Dominik, a Szeged GYEEK Club alapítója és vezetője


A kapcsolati tőke a titok nyitja?

Hallgasd meg az előadásom és döntsd el te! Személyes élményeken keresztül fogom bemutatni azt hogy nekem mi vált be. Nincs egy tökéletesen jól bevált recept erre! Meg kell tudni látni a lehetőségeket és azokkal élni kell. Beszélni fogok a célokról és arról hogy ezekből hogyan lehet erőt meríteni illetve arról hogy ezek hogyan tudnak irányt mutatni saját életünkben.

Almásy Marci - Microsoft Student Partner

Végül, de nem utolsó sorban vendégünk lesz:
Réczi Gábor, Microsoft MVP

"Kis és középvállalati informatikával foglalkozni olyan, mint kzépiskolai tanulóként tanulni. Elindulunk egy szakmai ösvényen, megtanulunk dolgokat, tényeket - de 4 év alatt, ha érdemi képet szeretnén kapni a világról, meg kell ismernünk ezeknek az ellenkezőjét is. Hogy lesz Small Business Server MVP-ből Datacenter MVP; üzemeltető technikusból Architect? - Az ajtót általában megmutatják, de belépni neked kell rajta!"

Az előadáson való részvétel ingyenes, de szükséges regisztrálni egy RSVP YES-szel meetup.com-on : https://www.meetup.com/cloudess/events/240616978/
Szeretettel várunk!
18880249 1054128528053088 8406527067639077583 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.