Közösségi program portál
és helykereső

Neonhullám: Quixotic/The Neon Droid/Retröxx

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Ezen a forró nyáron a Neonhullám végre Szegedet is eléri! A 80-as évek VHS-korszakának hangulatát idéző estén felvonul a hazai synthwave stílus 3 országosan is meghatározó alakja. Ha még mindig éled a korszak akciófilmjeinek hangulatát, kapd fel a Kung Fury-s bőrmellényed és irány a Várkert! Pattanj be a Testarossába, és hódítsuk meg együtt a napfény városát!

Az est fellépői:

Quixotic:
Quixotic a synthwave egyik első hazai úttörője. Zenéje megidézi Miami naplementéket, pálmafák és koktélok között gitárszólókkal tűzdelt, outrun autós üldözésekig repít. Szettje garantált időutazás a szinti hullámokon, nem maradnak ki saját slágerei sem, mint a Youtube-on több mint 2 millió megtekintésnél járó “Palms” vagy a Bikini együttes ihlette feldolgozásai.
https://www.facebook.com/quixoticmusic/

The Neon Droid:
A Neon Droid projektet 2015-ben Londonban indította útjára egy magyar származású producer, Gábor Zoltán. A projekt azóta két kislemezt és egy nagylemezt is kitermelt, illetve számtalan válogatáslemezen jelentek meg a Neon Droid zenék melyek 2017-től már Magyarországon készülnek. Nincs két egyforma száma, stílusa színes és változatos, palettáján a lágyabb vokóderes szintipop éppúgy megtalálható mint az energikus synthwave vagy a durva, reszelős dark-synth. Az örjöngés pedig garantált!
https://www.facebook.com/theneondroid/

Retröxx:
Ha a Retröxx egy film lenne, valószínűleg egy Rob Zombie által megírt John Carpenter filmet képzelnénk el, melyben Kurt Russell a főszereplő, a zenét pedig a Children Of Bodom írta. A Retröxx szintén a synthwave irányzat szülötte, viszont ők élő hangszerekkel fogják tolni a bulit, úgyhogy az igazi 80-as évek beli koncertélmény is meglesz!
https://www.facebook.com/retroxxwave/
19466683 844282342386953 6638770996761490760 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.