Közösségi program portál
és helykereső

Nemzetközi Nőnap

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A nők elleni erőszak ellen!

A nőnap olyan, amilyenné tesszük. Ha virágot és csokoládét szeretnénk, akkor ne változtatssunk semmin. De ha azt szeretnénk, hogy ezen a napon figyelmet kapjanak azok a dolgok, amelyek bár a népesség több mint felét érintik, de mégsem számítanak elég fontosnak az év többi napján, ez is csak rajtunk áll.

Nemzetközi Nőnap alkalmából a Szegedi Orvostanhallgatók Egyesülete az SZTE TIK Green Team társszervezésében a József Attila Tudományos és Információs Központban tartandó rendezvényt szervez, melyre szeretettel várnak lányokat, nőket, édesanyákat és mindenkit, aki szeretne egy napra a női lét szépségében és nehézségeiben elmerülni.

Programok:
Önvédelmi oktatás keretében a középiskolások, egyetemisták és minden érdeklődő megismerkedhet az önvédelem alapjaival, elsajátíthatja a kulcsmozdulatokat Kun István mesteredzőtől.

Egészségnevelőink elkalauzolják az érdeklődőket a női egészségvédelemben, felvilágosítást nyújtanak a HPV vakcinával kapcsolatban, felhívják a figyelmet az oltás beadatásának fontosságára (szórólapokat, ismeretterjesztő füzeteket is osztunk), ismertetik a helyes emlő önvizsgálatot emlőmodellen.

Látogatóink barangolhatnak képcsarnokunkban, ahol olyan nők történetét ismerhetik meg, akik sokat tettek közösségükért, munkájukkal változtattak a világon.

15 órai kezdettel Dr. Kovács Szilvia pszichoterapeuta tart előadást Női lét, szexualitás címmel, melyben végigvezeti hallgatóságát a nőiség témakörén, hogyan változott a női szerep az évezredek során.

Az SZTE TIK Green Team csapata környezetbarát háztartási praktikákat ismertet az érdeklődőkkel. A Magyar Vöröstkereszt pedig véradást fog tartani a rendezvény keretében.
Minden látogatónk egy-egy szál virágot ka a Pink Plazma Pont jóvoltából, illetve ingyenes sminkelést az Avon közreműködésével.

Az esemény folyamán tombola is lesz, melynek keretében kisorsolásra kerül:
2x2 db színházjegy a Szegedi Nemzeti Színház jóvoltából
2 db mozijegy a Belvárosi Mozinak köszönhetően
5000 ft értékű ajándékutalvány Görög Lászlóné Tünde mesterkozmetikus Ilcsi Referencia Kozmetikájába
4 jógaóra és egy 5 alkalmas bérlet a Mandala Jógastúdió Szeged felajánlásából
5x2 személy részére ingyen italkülönlegesség a frissen nyílt Kávézgató kávézóba
4 db saláta a Palánta Salátabár felajánlásából
9000 ft értékű reform torta ajándékutalvány és 3 ebédmenü ajándék Fittanyukának köszönhetően
Sugar&Candy által összeállított ajándékcsomag.

Ezen felül minden hölgy látogatónknak egy apró figyelmességgel készülünk!

A program teljes egésze ingyenes!
Minden kedves érdeklődőt várunk szeretettel!
16997685 1652780988071168 2803055730959410844 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.