Közösségi program portál
és helykereső

NAP, HOLD, CSILLAGOK 6. rész - Az élet írta - Változás! Online kerül megrendezésre!

Hozzáadás a Google naptáramhoz

A rendezvény helye:

E-mail: moresbarkonyha@gmail.com Telefonszám: +36-62/638-573 Cím: Szeged, Híd utca 6. - - Változás! A politikai és járványügyi helyzet miatt online kerül megrendezésre!

Ideje: 2020. április 22. 17 órától ( 1-1,5 óra, és a kérdésektől, hozzászólásoktól függ, ahogy sikerül!)

 

Kedves Érdeklődők, Látogatók!

 

(Lövey-/Pécsi-) Varga Éva vagyok, a Tollforgató Irodalmi, Történelmi, Művészeti, Politikai, Gyermek Lapcsoport – Archivált Világ / Archived World főszerkesztő laptulajdonos kiadója, aki a a Szegedi Közéleti Kávéház és a lapcsoport közös rendezvényeként Nap. Hold, Csillagok rendezvénysorozat néven igyekszik bevonni újra a világ művészeti, irodalmi forgatagába íróinkat, költőinket, művészeinket, az indulókat és ismertebbeket egyaránt. Szeretnénk megszerettetni az ifjakkal is a versek, mesék, a történelem és a mondák világát, és a művészetet egyaránt. Gondolkodjunk együtt, hiszen a rendezvénysor már a 6. részéhez érkezett. Mivel mind történetileg - történelmileg, mind kulturálisan jelentős napokat élünk, így témaként Az élet írta címet adtam a rendezvénynek. Nézzük meg közösen, mit is írt az élet a múltban, a jelenben, és mit ír bele általunk, velünk a jövőbe!

Versek, mesék, mondák, cikkek, történelem, irodalom, kultúra kis közösségi keretek között, filmes közvetítéssel. Szeretettel várunk mindenkit!

Előadóként a helyszínen is lehet jelentkezni, interaktív előadást tartunk!

Jelentkezni előadóként lehet a helyszínen, és megköszönjük, hogyha a zavartalan előadás miatt inkább megkapjuk mailben is az anyagot.

A megkapott anyagok a lapcsoportban napvilágot is látnak, a videóközvetítések mellett!

A résztvevők adatai és művei helyet kapnak a Tollforgató Lapcsoport- Archivált Világ oldalain!

(Lövey-/ Pécsi-) Varga Éva: tollforgato.lap@gmail.com, tollforgato.toertenelmi@gmail.com tollforgato.lapcsoport@gmail.com tollforgato.irodalmi@gmail.com

Kérem, párhuzamosan küldje el az alkotást, amivel szerepelni szeretne, és a helyszínen is jelezze nekünk! Szeretettel várunk mindenkit, szakembereket és műkedvelőket, indulókat és gyakorlottakat is, a Föld napján!

 

Online megrendezéssel a Tollforgató Online Lapcsoport- Archivált Világ/ Archived World oldalain - közösségi oldalain elérhető lesz, válogatással és néhány videóval. 

 

 

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.