Közösségi program portál
és helykereső

MY DURAY divatbemutató

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Hogy ki is a Duray-nő és hogyan viselheti magán a művészetet? Képzeljenek el egy híres művészt, akinek üvegképi megihletnek egy divat tervezőt, melyből megszületik a MY DURAY divatmárka. A fashion brand tavaszi-nyári kollekció március 7-én debütál a Reök-palotában.

A brand létrejöttét és inspirációját a 20. századi festő és grafikus, Duray Tibor munkássága adta, - innen ered a márka neve. A REÖK nagyszabású Duray-kiállításának exkluzív kísérőprogramjaként divatbemutatót tartanak a szervezők a képek közt. A látogatók március 7-én 18:00-kor láthatják a My Duray ruhamárka első kollekciójának bemutatóját, ahol a művész ihlette ruhák vonulnak fel.

A tervező, Oláh Zsigmond, aki már egy saját ismert és sikeres márkát tudhat maga mögött, ami nem más, mint a Zigi brand. A My Duray termékpalettájának fő inspirációja a festőművész színes üvegablak tervei. A ruhák anyagain megjelenő többféle print ezen grafikai munkák hatását adja vissza, átalakítva a két dimenziós művészetet hordható darabokká.

A Duray-nő, akinek életét mélyen áthatja a különböző művészeti ágak ismerete és szeretete, nemcsak körülveszi magát műalkotásokkal, hanem ez önkifejezésének hangsúlyos része is. Magabiztos, kifinomult, önálló és sikeres, mégis könnyed, aki élvezi az életet.

A kollekciónak két irányvonala van, a fő vonal egy merészebb stílus, míg a kiegészítő vonal visszafogottabb, ami épp ellenpontozni kívánja a nagy színkavalkádot. Az elsőhöz tartoznak a mintás ruhák, melyek az épületekben lévő színes üvegablakokat imitálják. Utóbbi vonalhoz pedig a bézs színű darabok, melyek az üvegablakok “kereteit” adják, azaz a templomok és épületek mészfalait szimbolizálják, melyekben helyet kapnak ezen az ékes díszek.

A My Duray kollekciók felvonultatnak olyan darabokat, amelyek egyszerűen variálhatóak és beilleszthetőek a már meglévő ruhatárakba. Könnyen hordhatóak a hétköznapokban, de a figyelmes szemlélő minden esetben felfedezhet különleges részleteket, melyek izgalmassá teszik azokat és kiemelik őket a tömegből. Duray Tibor munkáiból egy kis szeletet vihet haza az, aki a kollekció egyes darabjait választja. Ezen ruhák viselői a művész terveiből ihletett egyedi darabokkal gazdagodnak.

Március 7-én este, aki e két művészeti ágat kedveli és szívesen venne részt a műalkotások között megrendezendő modern ruhák bemutatóján, azt várjuk a REÖK-ben. A belépő megvásárolható a helyszínen, mellyel egyidejűleg a kiállítás és divatbemutató is megtekinthető.
16903248 1578454632182036 4891978247460667898 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.