Közösségi program portál
és helykereső

Múzeumok Éjszakája a REÖK-ben

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Látványos fényfestéssel varázsoljuk a Reök-palota falaira a Notre Dame-ot az idei Múzeumok éjszakáján. Palotasétával és tárlatvezetésekkel is várunk ezen a különleges estén.

A 18 órakor induló családi palotasétán a legkisebbek is megismerhetik az épület mesés titkait Csikós Ildikó vezetésével, majd 19-től a Nyári Tárlat művei közt várja családi múzeumpedagógia programra a résztvevőket Ale Ildikó festőművész, múzeumpedagógus. 19 órakor felnőtt palotaséta veszi kezdetét, melyen izgalmas részleteket tudhatnak meg a résztvevők az építtető Magyar Ede és a Reök-palota történetéről.

21 órától a Notre Dame-ba kalauzoljuk a látogatókat, és még párizsi repjegyet sem kell váltani ezért! Virtuális idegenvezetésünkön gyönyörű fényfestéssel az emblematikus, gótikus katedrális elevenedik meg a szecessziós palota falain, mely a Szegedi Szabadtéri Játékok idei musicalbemutatójának, A Notre Dame-i toronyőrnek is fő helyszíne.

A legkitartóbb múzeumi éjszakázóknak 22 órakor is tart tárlatvezetést aktuális kiállításunkon, a Nyári Tárlaton Ale Ildikó festőművész. Ezen a napon éjfélig tartjuk nyitva kapuinkat, és a programokon, kiállításon való részvétel egész este ingyenes.
19417266 1714869671873864 3442746572449033559 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.