Közösségi program portál
és helykereső

Múzeumok éjszakája a REÖK-ben

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A REÖK is csatlakozik a Múzeumok Éjszakája programsorozathoz

Népszerű Palotaséta programunk és aktuális kiállításunk éjszakai tárlatvezetése mellett igazán különleges, Magyarországon sosem látott műveket bemutató, formabontó kiállítással készülünk! 85 év emblematikus pillanatait bemutató tárlat nyílik a Varga Mátyás Kiállítóházban, melyre szintén várjuk az érdeklődőket.

Töltsétek nálunk az estét, és érkezzetek az elsők között, hiszen mindkét helyszínen tíz párosbelépőt ajándékozunk látogatóinknak valamint minden vendégünk Ajándékkoncert-jegyet vehet át!

17 órától 24 óráig ingyenesen megtekinthető a XVI. Táblaképfestészeti Biennálé, amely a REÖK két emeletén, közel 120 alkotás segítségével ad bepillantást a kortárs festészet izgalmas és sokszínű világába.

17:00 - Gyermek Palotaséta - Palotamesék.
Csikós Ildikó vezetésével a legkisebbek is bejárhatják a Reök-palota legrejtettebb részeit, meghallgathatják, mit mesélnek a lépcsőház békaablakai. A gyermekek a programon szülői felügyelet mellett vehetnek részt.

19:00 - Felnőtt Palotaséta. Ismerjék meg Magyar Ede és a Reök-család valamint a palota építésének kacifántos történetét és járják be a gyönyörű épület eldugott, csak a program idejére megnyíló tereit!

22:00 - Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója és Kovács Ágnes szubjektív tárlatvezetése a Szegedi Szabadtéri Játékok 85. évfordulója és Varga Mátyás életműve kapcsán
Helyszín: Varga Mátyás Kiállítóház ( Bécsi Krt 11/A.)
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a gyakornok@szegediszabadteri.hu címen várunk!

22:00 - Éjszakai tárlatvezetés a XVI. Táblaképfestészeti Biennálé kiállításán Molnár Sándor, képzőművész vezetésével.

A gyermek és a felnőtt Palotasétán való részvétel regisztrációhoz kötött! A gyakornok@szegediszabadteri.hu címre küldött e-mailben várjuk jelentkezésüket!

Igazi meglepetéssel, Magyarországon sosem látott remekművekkel várunk minden kedves érdeklődőt a REÖK programján!"
13497727 1320202268007275 5781752412979106334 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.