Közösségi program portál
és helykereső

Motivációs beszélgetés Oláh Gergővel

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A résztvevők betekintést nyerhetnek az énekes életútjába, sikertörténetébe, értékpreferenciájába és hitvallásába, valamint lehetőségük nyílik arra, hogy kérdéseket tegyenek fel a vendégnek.
Oláh Gergő (1988) énekes Karancslapujtőn született, öt gyermek édesapja. 2012-ben azért indult az X-Faktorban, hogy segíthessen a családján. A mentorokat rögtön lenyűgözte az énektudásával, meg is nyerte a tehetségkutatót. Több ízben bekerült A Dal című eurovíziós nemzeti dalválasztó showba. Zenekart alapított Roma Soul néven, amiben az ősi autentikus cigányzenét ötvözik a mai, modern popzene világával. 2016-ban Szikra-díjjal ismerték el tevékenységét. 2016-ban a Kicsi óriások gyerektehetségkutató egyik csapatkapitánya volt. 2017-ben szerepelt A nagy duett és a Sztárban sztár című műsorokban. Kivételes tehetsége, tiszta, őszinte, barátságos egyénisége miatt hamar a közönség kedvence lett, de ami még fontosabb, sokak példaképe is.
A magyar társadalom legkiszolgáltatottabb és szociálisan legveszélyeztetettebb csoportját a hátrányos helyzetű fiatalok jelentik, amelynek jelentős részét roma fiatalok alkotják. A felsőoktatásban is alulreprezentált a roma/cigány etnikum - az SZTE a Roma Kiválósági Központ létrehozásával reagált erre a problémára. Az intézmény célja, hogy komplex szolgáltatásokkal támogassa az egyetemi roma hallgatók életét. A központ cigány nyelvi képzések, középiskolai mentorprogram és társadalmi együttélést segítő programok szervezésével foglalkozik, emellett roma tematikájú közéleti programokat is megvalósít.
Az SZTE Roma Kiválósági Központ programja
A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezni az alábbi címen lehet: https://forms.gle/bqAg3EAWyvQEhsj F8Portálunkat várhatóan 2023. június végén leállítjuk. Hálásan köszönjük az együtt töltött éveket! ♥♥♥

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.