Közösségi program portál
és helykereső

MÖRK // after: Kő ★ Grand Café Szeged

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Kedves Szegediek, szeretettel meghívunk titeket a "The Death of Mörk EP-nk" bemutatójára!

MÖRK
- pszichedelikus soul -

A Mörk soul és funk alapokra épülő zenét játszik, mely elgondolkodtató társadalmi, pszichológiai és hétköznapi témában íródott dalszövegekkel, improvizációval és más stíluselemekkel együtt egy különleges zenei élményt nyújt a hallgatónak.

The Death of Mörk EP:
A 2019 október végén megjelet öt dalból álló EP, a The Death of Mōrk egy komorabb hangvételű zenei gyűjtemény, melyben szó van halálról, elmúlásról és a bennünk rejlő félelmekről. A zenekar ezzel az anyaggal magyar és német területen is turnézik 2018 őszén.
Az anyagot egy áprilisban megjelenő kislemez ellensúlyozza majd, mely inkább egy fesztelen érzelmi állapotot közvetít majd a hallgatóság felé, The Resurrection of Mōrk címmel. Ez a két ellenpólus áll össze egy nagylemezzé 2019 tavaszán.

Doubt klip: https://www.youtube.com/watch?v=GFXexyhfv54

A zenekar először barátaik nappalijában, mászóteremben és egyéb nem megszokott helyszínen adott koncerteket, melyeknek híre gyorsan elterjedt a budapesti undergroundban, így nem sok időnek kellett eltelnie, hogy szélesebb közönség is megismerhesse a zenekart. A Mörk sorban végigjárta a legnagyobb magyar klubokat és fesztiválokat: A38 Hajó, Akvárium Klub, Budapest Park, Sziget, Volt, Művészetek Völgye.
Az itthoni lehetőségek mellett szerte a világban, számos nemzetközi showcase-en is bemutatkozhattak már: a groningeni Eurosonic Noorderslagon, a hamburgi Reeperbahn Fesztiválon, a New York-i Mondón, a bécsi Waves Viennán, a Tallin Music Weeken, a Budapest Showcase Hub-on vagy a poznani Spring Breaken is.

A koncert után Kő válogat soul és funk vinyljeiből talpalávalót.

Belépő: 1200Ft. A belépőjegy egyben kupon is, mellyel egyszeri alkalommal 50%-os kedvezményt kaptok, ha éhesek vagytok, és a Gyrot választjátok!
48387539 2096770767049013 3794344967380402176 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.