Közösségi program portál
és helykereső

Molnár Ferenc Caramel és a Szegedi Szimfonikus Zenekar koncertje

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Az est fővédnökei: Dr. Lázárné Megyeri Zita és Dr. Kiss-Rigó László megyés püspök
A Korábban Érkeztem Alapítvány 2012-ben jött létre azzal a céllal, hogy a koraszülött gyermekeket és családjaikat támogassa. Az elmúlt 10 évben óriási fejlődésen ment keresztül a civil szervezet, három fejlesztőházzal, sorstárshálózattal, az egészségügyi intézményekben való állandó jelenléttel, veszélyeztetett várandós programmal, és különböző témákban működő klubokkal (pl.: örökbefogadó, veszteség feldolgozó, szuperhős szülő csoport) vannak jelen a Dél-alföldi régióban. Legfőbb missziójuk, hogy a szülők – a traumatikus életkezdés után – meg tudjanak kapaszkodni, megtalálják szülői kompetenciájukat és helyüket családként a társadalomban, akár abban az élethelyzetben is, ha sérült, beteg gyermekük születik.
"Hisszük, hogy programunk által még több emberhez eljuthatott az üzenetünk: Magyarországon ma minden 10. gyermek korábban érkezik. Alapítványunk számára ez az est egy igazi örömünnep. A rendezvény teljes bevételét a Koramentorház program működésére, közösségi rendezvényeink lebonyolítására és az általunk már létrehozott anyaszobák, háborítatlan szülőszoba fenntartására fordítjuk."
A jótékonysági koncert a Szent Gellért Fesztivál keretein belül kerül megrendezésre.
Belépőjegyek 2500, 3900 és 5900 Ft-os áron elővételben vásárolhatók a Koramentorházban (Szeged, Fő fasor 9.), hétköznapokon 09.00–17.00 óráig; telefonos jegyfoglalás (06/70-678-7925)Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.