Közösségi program portál
és helykereső

Mit tesz a net a gyerekkel? Dr. Gyurkó Szilvia újra Szegeden!

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Az előadás 2020.03.17. helyett 2020.11.03-án kerül megrendezésre.
A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontban. Amennyiben az új időpont nem megfelelő, lehetőséget biztosítunk a jegyek visszaváltására.

Dr. Gyurkó Szilvia, Magyarország egyik legismertebb és legnépszerűbb gyermekjogi szakembere hamarosan újra Szegeden - legújabb előadásában is egy minden felnőtt számára kikerülhetetlen, nagyon aktuális témát jár majd körbe.

Az előadás címe: Mit tesz a net a gyerekkel?
Az előadás időpontja: 2020. november 3. kedd 18.00
Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.

Dr. Gyurkó Szilvia nevét már nem kell bemutatni a Mentor(h)áló közönségének, hiszen 2 alkalommal is emlékezetes, nagyhatású előadást tartott sorozatunkban.
Dr. Gyurkó Szilvia Magyarország talán legismertebb és legnépszerűbb gyermekjogi szakértője és aktivistája.
Nemzetközi elismertségű gyermekjogi szakember, az UNICEF Magyarországi Bizottságának korábbi gyermekjogi igazgatója. Több éven keresztül az Országos Kriminológiai Intézet tudományos munkatársaként is dolgozott, így kellő rálátással rendelkezik a gyermekek bántalmazásának hazai és nemzetközi állapotára.
Évek óta a Hintalovon Alapítvány keretein belül igyekszik munkatársaival meggyőzni a társadalom különböző szereplőit, szülőket, pedagógusokat, döntéshozókat a gyermeki jogok fontosságáról.

Mit tesz a net a gyerekkel? c. előadásában is a szülői/felnőtti tudatosságról, a digitális szülőségről beszél majd.
Karizmatikus személyiségű előadó, akinek legújabb szegedi fellépését mindenkinek jó szívvel ajánlunk!

"Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot.
Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk.
A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás."

Dr. Gyurkó Szilvia előadását "receptre felírt" előadásként kezelje mindenki, fontos témákról beszél majd, elemi erővel. Kihagyhatatlan!

Szeretettel várunk minden szülőt/nagyszülőt, pedagógust, gyerekekkel bármilyen szakterületen "találkozó" felnőttet.See MoreCauses
77043095 477634339546794 371997300874018816 nFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.