Közösségi program portál
és helykereső

Mit kezdjünk a gyermeki agresszióval? - Deliága Éva gyermekpszichológus a vendégünk!

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Csak úgy röpködnek a jobbnál jobb programok a Mentor(h)áló háza tájékán: május elején újabb aktuális témával és persze egy újabb nagyszerű előadóval folytatjuk!
Május 8-i vendégünk Deliága Éva gyermekpszichológus, az előadás témája pedig a gyermeki agresszió.
Az előadást jó szívvel ajánljuk jelenlegi és leendő szülők, nagyszülők és pedagógusok részére, de az előadás természetesen természetesen más érdeklődők számára is kihagyhatatlan élmény!
Az előadás címe: Mit kezdjünk a gyermeki agresszióval?
Az előadás időpontja: 2023. május 8. hétfő 18.00
Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.
Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/DELIAGA230508 oldalon kaphatók február 28-án, kedden 8.00 órától!
"Számtalan esetben keresnek fel szülők a gyermek magatartási problémája miatt. Mit ronthattak el - teszik fel a kérdést -, hogy gyermekük üti, rúgja őket, mikor nem engednek meg neki valamit.
A gyermeki viselkedéses problémák másik része az intézményi: óvodai vagy iskolai környezetben jelentkezik. A gyerek nem fogad szót, semmibe veszi a szabályokat, nem képes végigülni a tanórát, társaival agresszív, vagy éppen kiközösítik, mások zaklatásának áldozata.
Gyermeki ellenállás, dac, agresszió: hogyan ismerhetjük fel a tüneteket? Mi okozza, mi állhat a háttérben?
Hogyan tudunk segíteni pedagógusként vagy szülőként?
Ezeket a témákat járjuk körbe, esetismertetéseken keresztül, a pedagógusi és szülői kompetencia és eszköztár bővítése érdekében."
Jegyárak:
- kedvezményes árú jegyek: 2.500,- Ft (pedagógusigazolvány, SZTE-kártya, nyugdíjas-igazolvány);
- teljes árú jegyek: 3.000,- Ft.
Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!
Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/DELIAGA230508 oldalon kaphatók február 28-án, kedden 8.00 órától!
Előadónk Deliága Éva okleveles pszichológus, integratív gyermekterapeuta, tanácsadó szakpszichológus, fókusz tréner, pszichodráma asszisztens.
Deliága Éva több mint egy évtizede foglalkozik családokkal, nyújt tanácsadást szülőknek és praktizál gyermekpszichológusként.
Érdeklődése fókuszában a gyermeklélektan, a pszichoedukáció és a pszichológiai ismeretterjesztés áll.
A 2023-as tavaszi évad gyermeklélektani előadására óriási érdeklődés várható - érdemes a jegyeket időben bebiztosítanotok!
333305430 3528132870777021 6236832860762257322 nFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.