Közösségi program portál
és helykereső

Mi lesz a felesleges emberekkel? - vendégünk újra Simó György!

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Amiben teljesen biztosak vagyunk: a Pedagógiai esték 2019-es őszi évadának egyik legizgalmasabb és legmeghatározóbb előadása minden bizonnyal Simó György üzletember előadása lesz – túlélési stratégiák jönnek a 21. századra!

Magyarország egyik legkivételesebb tapasztalatokkal bíró üzletembere és médiaszakembere, Simó György novemberben visszatér az IH színpadára - aki ott volt 2018 áprilisában Simó György "Gép és ember, első menet" c. előadásán, már vésheti is be a dátumot a naptárába!

Az előadás időpontja: 2019. november 25. hétfő 18.00
Az előadás címe: Felesleges emberek? Túlélési stratégiák a 21. századra
Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.
Izgalmas és kihagyhatatlan előadás következik most is - fókuszban ismét a 21. század!

Arra a kérdésre, hogy miért érdemes eljönnötök, talán a legegyszerűbb válaszunk az lehet, ha leírjuk Nektek, amit Simó György 2018-as előadása után gondoltunk - az alábbiakat írtuk összefoglalónkban, ma is vállaljuk minden szavát:
"Kivételes élményt, kivételes felkészültségű előadót ígértünk - azt gondoljuk, álltuk a szavunkat :-)
Kedden este Simó György befektetési üzletember tartott nagysikerű előadást a Pedagógiai esték 430 fős közönsége előtt a következő évtizedekről, a digitalizáció további elterjedésének alakulásáról, várható társadalmi hatásairól.
A maratoni hosszúságú programban Simó György az előadást követően több mint egy órán keresztül válaszolt még a közönség kérdéseire - a témát és az előadót is minősíti, hogy este 3/4 9-kor (!) is legalább 200 fős közönség hallgatta mindezt kitartó érdeklődéssel.
Simó György előadása mérföldkő volt a Pedagógiai esték történetében. Olyan gondolatokat járt körbe, amelyekről még sokat fogunk beszélni - ki feszülten, megrémülve, ki optimistán várva a jövőt. Mindezt ráadásul olyan felkészültség és tájékozottság birtokában tette, amellyel csak kevesek rendelkeznek. Így bátran mondjuk, a tegnap esti előadás a sorozat egyik legsikeresebb, legkiemelkedőbb „darabja” volt, köszönjük ezt a kivételes élményt! :-)

Simó György briliáns elme, nagyszerű előadó és kitűnő szakember – előadása most is kivételes élmény lesz, ezt garantáljuk!
Ugye velünk tartotok Ti is?

Ma már tudjuk: a következő huszonöt-ötven évben nagyobbat változik majd a világ, mint előtte egy évezred alatt: hamarosan meg kell barátkoznunk azzal a gondolattal, hogy nem az ember lesz a legfejlettebb faj a Földön, hogy a digitalizációnak köszönhetően munkahelyek milliói szűnhetnek meg.
De mi történik a "felesleges emberekkel"? Simó György nagyszerű előadásában túlélési stratégiákat fogalmaz meg a 21. századra - szerintünk kihagyhatatlan este lesz!

Jegyek és további információk hamarosan!
Addig is javasoljuk, november 25. hétfő estére ne tervezzetek más programot!

Azok számára, akik nem voltak ott velünk Simó György tavalyi előadásán, jöjjön néhány mondat előadónkról:
Simó György Magyarország egyik legkivételesebb tapasztalatokkal bíró üzletembere és médiaszakembere. Olyan életutat futott be, amilyet csak kevesen mondhatnak el magukról:
- első generációs újságírója volt a Magyar Narancsnak,
- alapítója és műsorvezetője volt a Tilos Rádiónak, majd a kuratórium vezetője,
- dolgozott a Filmvilág szerkesztőjeként,
- a MATÁV Rt. tartalomszolgáltatási tevékenységét előkészítő csoport (a későbbi [origo] portál) üzleti és megvalósítási tervéért, később az Origo portál megteremtésének és piaci bevezetésének projektmenedzsmentjéért felelt
- a MATÁVnet programigazgatójaként feladatai közé tartozott a vállalat tartalomszolgáltatási üzletágának vezetése, a termékfejlesztés irányítása, valamint a vállalati stratégia alapelveinek kidolgozása;
- a MATÁV-csoport internetstratégiájának kidolgozását végző projekt egyik vezetője, majd a MATÁVnet Kft. vezérigazgató-helyettese, ügyvezetője, majd pedig az Axelero Internet médiáért, stratégiáért és kommunikációért felelős általános vezérigazgató-helyettese volt,
- eztután az Axelero Internet vezérigazgatói pozíciójának betöltésére kapott megbízást
- emellett manapság ő a hazai 3D nyomtatás “apostola”,
- és a Day One Capital tulajdonosa.

Egy hallatlanul tájékozott médiaszakember/innovátor, egy félelmetesen érdekes, mindannyiunkat érdeklő téma a 21.századból – figyelem: óriási érdeklődés várható!

67075488 400003313976564 8947492582192054272 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.