Közösségi program portál
és helykereső

Mi a Te történeted? A történetmesélés erejéről Györffy Kingával

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Te tudod, mi az a storytelling? És tudatában vagy annak, mi a Te történeted?
Most itt az idő, hogy kérdéseidre egy profitól kaphass válaszokat: a Mentor(h)áló Pedagógiai esték vendége Györffy Kinga retorikai-storytelling tanácsadó és tréner, egyetemi oktató!
Vadonatúj téma, nagyszerű előadó - ismét izgalmas estére készülünk :-)

Az előadás címe: Mi a Te történeted? A történetmesélés ereje a munkahelyen és a magánéletben
Az előadás időpontja: 2020. október 5. hétfő 18.00
Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.

„A birtokodban van valami, ami senki másnak a világon. A saját történeted.”

A történetmesélést – noha varázslatos dolgokra képes – rengeteg félreértés és félelem övezi a munkahelyen és a magánéletben egyaránt. Nehéz a megfelelő pillanatban a megfelelő történetet elmesélni, egy mondatba sűríteni valódi sikerekről és kudarcokról szóló történeteket.

Györffy Kinga, a storytelling hazai úttörője ezeket a témákat járja körül szegedi előadásában.

Arra bátorít mindenkit, hogy elhiggye: a személyes történeteknek egyedi és egyszeri, megismételhetetlen és utánozhatatlan ereje van.
Megtalálni és profin elmesélni egy mélyen megbújó, elfeledett vagy fel nem ismert történetet: különleges, gyakran sorsfordító tapasztalat.

Az előadás ehhez nyújt segítséget, könnyen alkalmazható eszközöket.

Nagyszerű előadás lesz, tartsatok velünk most is!

"Friss kutatások szerint az aktív figyelmi képesség ma körülbelül egyetlen perc. Ha nem vagy elég hatásos előadó, akkor a hallgatóság gondolataiban 60 másodperc után megjelennek a múlt emlékei vagy a jövőbeli vágyak.
Hogyan lehet megragadni, a témánál tartani és végigvezetni a hallgatóság figyelmét?
Hogyan tarts olyan előadást, amelyre még másnap, a következő héten is emlékeznek?
Hogyan fogalmazz meg egy akár életre szóló üzenetet?
Mi különbözteti meg a profi történetmesélést a sztorizgatástól?"

Tanuljunk most is a legjobbaktól!
"Györffy Kinga a Babes-Bolyai Tudományegyetemen, majd az ELTE-n tanult pszichológiát és nyelvészetet. Még egyetemistaként, a két terület találkozási pontján találta meg azt a témát, amellyel ma is foglalkozik: a meggyőzést (a meggyőzés természete és technikái). Egy amerikai és egy angliai ösztöndíj, három országos szónokverseny és két díjnyertes beszéd után, már huszonhárom évesen lehetőséget kapott arra, hogy amit addig tanult, élesben is kipróbálja. Az elmúlt tíz évben több száz felső- és középvezető, startupper, valamint egyetemista előadás-technikai és történetmesélés/storytelling fejlesztésében, felkészítésében vett részt. 2015-ben ő volt az Imagine Cup innovációs világverseny döntőjében közönségdíjat nyert Mistory nevű magyar csapat retorikai tanácsadó-trénere.
„Add elő magad – A magával ragadó előadás titkai” című könyve 2015 novemberében jelent meg. Ez az első magyar könyv, amely részletesen tárgyalja a storytelling, vagyis a meggyőzési célú történetmesélés témáját."

See MoreCauses
82914821 518980225412205 2573881717609725952 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.