Közösségi program portál
és helykereső

Mi a nők szuperereje? - Rácz Zsuzsa a Mentor(h)áló vendége!

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Mi a nők szuperereje? Az őszi évad záróelőadásából hamarosan mindannyian megtudhatjuk - vendégünk Rácz Zsuzsa író-újságíró!
Az előadás címe: Mi a nők szuperereje?
Az előadás időpontja: 2022. december 13. kedd 18.00
Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.
Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/RACZZSUZSA221213 oldalon kaphatók október 26-án, szerdán 12.00 órától!
"Kik azok, akiket alig száz éve még tulajdonként kezeltek, pont mint egy lovat, vagy tehenet? Akik nem vásárolhattak saját házat, de még a gyerekeik sorsáról sem rendelkezhettek, nem lehetett saját pénzük, állásuk, és ha megunták őket, egyszerűen az utcára tették?
Ők ugyanazok, akik ma autót, céget, országot vezetnek és a világ GDP-jének egy harmadát termelik ki- csupán a nem fizetett, gondoskodó munkájukkal, mely nélkül összedőlne a világunk.
Alig vagyunk tudatában annak, hogy a nők hatalmas utat jártak be közel száz éve alatt.
Mert alig vagyunk tudatában, hogy micsoda szupererőnk van."
Kihagyhatatlan előadás - nőkről, nemcsak nőknek!
Rácz Zsuzsa kereken 20 évvel ezelőtt az "Állítsátok meg Terézanyut!" című könyvével lett ismert és népszerű. Zsuzsa az elmúlt húsz évben magyar nők ezreit „segítette hozzá ahhoz, ami a legnagyobb hiánycikk a körükben: a megbecsüléshez”.
A könyv sikere nyomán igazi női közösség született. A Rácz Zsuzsa által alapított Terézanyu Klub pályázatán és rendezvényein olyan témák kerültek elő, amelyek "a női lét valamely tabu témájára kérdeznek rá, például a család és a munka összeegyeztethetőségére (ha van ilyen egyáltalán), a saját magunkra fordított idő lehetőségére – vagy inkább lehetetlenségére -, a gyermekvállalás vagy éppen a gyermektelenség nehézségeire, a párkapcsolat csapdáira, vagy épp az anya-lánya kapcsolatok kihívásaira".
Rácz Zsuzsa mostanság izgalmas, sokakat érintő és érdeklő női témákról ír rendszeresen a Nők Lapjában, remek stílusban. Hozzánk is egy ízig-vérig női témával fog érkezni - mi máris nagyon várjuk!
Jegyárak:
- kedvezményes árú jegyek: 2.000,- Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány);
- teljes árú jegyek: 2.500,- Ft.
Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!
Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/RACZZSUZSA221213 oldalon kaphatók október 26-án, szerdán 12.00 órától!Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.