Közösségi program portál
és helykereső

Methadone Skies (RO) /Dungaree /The Royal Freak Out ★ Grand Café

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Drum & Monkey & Grand Café Szeged PRESENTS:

22:00 | Jegyárusítás kezdete
23:00 | The Royal Freak Out
00:00 | Methadone Skies
01:00 | DUNGAREE

// A koncertek kezdésével meg kell várnunk a Belvárosi Mozi Zsigmond Vilmos termében zajló műsor befejezését. //

Belépő: 1000 Ft

The Royal Freak Out

A fehérvári kötődésű The Royal Freak Out “egypontnulla” 2012-ben állt össze Londonban, ahol elkészítették első kislemezüket, a Failure is an Option-t. A srácok hazaköltözve belevetették magukat a hazai rockéletbe, 2015-ben készült el Full Cirlce című EP-jük, amivel végképp lefektették a zenei irányt; energikus, erőteljes rockzene, egy csipetnyi progresszivitással és nagy adag hangerővel megspékelve, ami élőben is letarol mindent. Már dolgoznak a nagylemezük anyagán, amiről néhány igazán erős dalt az Kuplungban is megmutatnak majd.

https://theroyalfreakout.bandcamp.com/

Methadone Skies

"Methadone Skies turn the genre on its head with a wild unexpected ride into the unknown.So expect major epic riffs that blend the Psych Rock/Jam Rock to amazing effect. It does get very loud at times." - Sludgelord Blog

https://methadoneskies.bandcamp.com/

DUNGAREE

A stoner rockban utazó szegedi Dungaree zenekar két kislemez és számos koncert után elkészítette Bipolar World című albumát. A törekvés továbbra is az volt, hogy egy nyers erővel, riffekkel, grunge és blues életérzéssel töltött dalok tömkelegét alkossák meg, természetesen a zenekarra jellemző sajátos, csavaros módon. Olyan dalok szerepelnek a lemezen, amit maguk is hallgatnának élőben is, és bólogatnának rá a közönség soraiból. Semmi sallang, semmi felesleges töltelék, csak a szín tiszta erő.

https://dungareeband.com/
https://dungaree.bandcamp.com/

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.