Közösségi program portál
és helykereső

Mesék az élet csodáiról- előadó: Boldizsár Ildikó mesekutató

Hozzáadás a Google naptáramhoz

„A mesékben minden benne van: mindaz, ami volt, és mindaz, ami még lehet.”

Hamarosan újabb, szó szerint mesés előadással folytatódik a Mentor(h)áló és az IH Rendezvényközpont közös szervezésében megvalósuló Pedagógiai esték c. sorozatunk!

Február 7-én, kedden visszatérő vendégként érkezik hozzánk dr. Boldizsár Ildikó, akiről bátran állíthatjuk: a szegediek és környékbeliek nagy kedvence (2015-ös nagysikerű szegedi előadásáról ITT olvashatnak többet).

Boldizsár Ildikó Magyarország legnépszerűbb mesekutatója, meseírója és meseterapeutája – könyveiben, előadásaiban és képzésein egyaránt külső és belső világunk felfedezésére hív bennünket, s arra biztat mindenkit, kicsiket és nagyokat, hogy ne csak szórakoztató olvasmányként szeressék és élvezzék a meséket, hanem úgy is, mint eszközt önmagunk mélyebb megismeréséhez és elfogadásához. Boldizsár Ildikó most új előadással érkezik hozzánk: ez alkalommal is mesés utazásra invitálja az este valamennyi résztvevőjét (pedagógusokat, szülőket, érdeklődőket egyaránt), s közben úgy mesél az élet csodáiról, ahogyan csak Ő tud.

Boldizsár Ildikó – mint mindig, most is – “elvarázsolja” az est résztvevőit, akik egészen biztosan feltöltődve térnek majd haza erről a nem hétköznapi varázslatról.

Akinek már egyszer is volt szerencséje Boldizsár Ildikó “mesés varázslatában”, abban, ahogy “lágy hangjával meséket kelt életre”, az egészen biztosan újra szeretné élni ezt a különleges élményt.

“Minden élethelyzetben egy történetben vagyunk – s ha szerencsénk van, ez a történet a sajátunk. A bajok akkor kezdődnek, ha mások történetét kezdjük el irigyelni, és az ő történetüket akarjuk a sajátunkként megélni. Vagy akkor, ha saját mesénkben kimerülnek a továbblépési lehetőségek, netán eltévedünk benne, nem ismerjük fel segítőinket és ellenfeleinket, sőt össze is keverjük őket…” Boldizsár Ildikó szerint minden élethelyzetünkre, életválságunkra megtaláljuk a választ a mesékben, csak meg kell tanulnunk feltenni a kérdéseket.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt egy újabb fantasztikus estére!

 

A rendezvény weboldala.
Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.