Közösségi program portál
és helykereső

"Megint hétfő" - A munkahelyi kiégés problémája: okok és lehetőségek - dr. Szabó Éva előadása

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Újabb kitűnő előadó, újabb nagyszerű téma a Pedagógiai esték c. sorozatban: áprilisban a munkahelyi kiégés témaköréről tart előadást dr. Szabó Éva habilitált egyetemi docens, a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán működő Pszichológiai Intézet intézetvezetője, a Szociál- és Fejlődéspszichológiai Tanszék vezetője. Dr. Szabó Éva visszatérő vendége a Mentor(h)áló sorozatainak, 2017 decemberében teltházas, 600 fős előadást tartott már nálunk, így a siker most is garantált!
Az előadás címe: "Megint hétfő" - A munkahelyi kiégés problémája: okok és lehetőségek
Előadónk: dr. Szabó Éva habilitált egyetemi docens, a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán működő Pszichológiai Intézet intézetvezetője, a Szociál- és Fejlődéspszichológiai Tanszék vezetője.
Az előadás időpontja: 2022. április 12. kedd 18.00
Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.
Jegyek február 21-én, hétfőn 8.00 órától kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/SZABOEVA220412 weboldalon.
"Sokan már vasárnap délután rossz hangulatba kerülnek (Sunday blues), mert másnap ismét dolgozni kell menni. Mások elaludni is nehezen tudnak, mert az elvégezetlen feladatok járnak a fejükben. Néhányan egyszerűen csak „utálják” a munkájukat.
A kiégés az elmúlt évek egyik „sláger” témájává vált. Olyan gyakran mondjuk ezt egymásra, vagy magunkra, hogy lassan már a jelentése is kezd elmosódni. Pedig a kiégés valós és súlyos pszichológiai probléma sokak számára.
Az előadásban megpróbáljuk megragadni a probléma sokrétűségét, megjelenési formáit. Választ keresünk arra a kérdésre, hogy vajon mi okozza ezt az állapotot, vannak-e fokozatok, van-e kapcsolat a kiégés és a munkafüggés között. Vissza lehet-e fordulni a kiégés útjáról? Mit lehet tenni megelőzésképpen, és ha már benne vagyunk? Hol a határa az önsegítésnek? Mit érdemes átgondolni, esetleg kipróbálni, ha jobban akarjuk érezni magunkat a munkában?"
Ismeretterjesztés felsőfokon - KIHAGYHATATLAN ÉLMÉNY!
Jegyárak:
- kedvezményes árú jegyek: 2.000,- Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány);
- teljes árú jegyek: 2.500,- Ft.
Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!
Jegyek február 21-én, hétfőn 8.00 órától kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/SZABOEVA220412 weboldalon.
Hatalmas érdeklődés várható, senki ne bízza a jegyek beszerzését az utolsó pillanatra!
274150940 977198126257077 1868393136236017431 nFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.