Közösségi program portál
és helykereső

Mayberian Sanskülotts + Gustave Tiger / Artur / after: TPZ

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Csákómákó!

Elképzelhetetlenül őrült buli várható, ugyanis egy turnébuszba kerül a Mayberian Sanskülotts és a Gustave Tiger!!! Hogy fokozódjon az extázis, a szegedi Artur is fellép <3 <3 <3 <3

Beugró: 1000
Kapu: 20:00

Mayberian Sanskülotts
https://mayberian.bandcamp.com/album/adlait
Budapest egyik legizgalmasabb dreampop bandája, ami 2010-es évek lo-fi hullámából nőtte ki magát a színtér egyik legismertebb szereplőjévé. A zenekart az érzékeny dalok és a DIY-létforma határozza meg, ugyanakkor egyre kevésbé lehet ráaggatni a panelpop-jelzőt. Olyan hatást kelt, mintha egy fiktív nyolcvanas évekbeli magyar alternatív zenekar napokig az utóbbi évek shoegaze és dreampop lemezeivel zárkózott volna el a világ elől.

Gustave Tiger
https://gustavetiger.bandcamp.com/
A budapesti székhelyű katedrálispunk banda szórakoztató és mégis katartikus módon fest abszurd történelmi tablókat, és idézi meg historikus alakok tébolyát a független gitárzenék eszköztárával. Szolidan zajos és pszichedelikus dallamok, éteri vokálok, eszeveszett színpadi zúzás. A Senki se tenger című daluk bekerült az országban leggyakrabban öntudatlanul dúdolt dalai közé.

Artur
https://www.youtube.com/watch?v=FT0TwjgPvXQ
Artur 2015 óta létezik négy szegedi arc képzeletében. Artur féreglyukakon át invitál zavaros mikrovilágába, hogy oda belépve kitágítsa a létezés kereteit, majd kozmikus dallamaival és szövegeivel útnak indítsa hallgatóját a végtelen térbe.

A koncertek után TPZ ereszti a rock 'n' rollt. Let's dance!

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.