Közösségi program portál
és helykereső

Maszkura és a Tücsökraj // Tha Shudras / Millenniumi Kávéház

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Maszkura és a Tücsökraj:

A 2007-ben alakult Maszkura és a Tücsökraj az újkori magyar dalszerző zenekarok egyik legmagasabb művészi színvonalon muzsikáló bandája. A nótás ízzel éneklő, cilinderes Maszkura egyedi megjelenése és zenei világa adja meg a csapat jellegzetes stílusát. Zenéjük a legjobb HIP-HOP / FUNK / JAZZ / CSÁRDÁS / LATIN / DISCO / SOUL / ROCK muzsikák hagyományain alapuló, kísérletező, szenvedélyes esztétikai álmodozás.
Ez az álmodozás fog most a Csöndban’D díszletei között egy olyan akusztikus köntösbe bújni amilyet még nem látott a nagyérdemű!

Tha Shudras:

Ahogyan a Tücsökraj úgy a Trap Kapitány vezette Tha Shudras is stíluskorlátokat nem ismerve írja a dalait. Egy kis HIP-HOP, vagy POP de akár még Rock is lehet ami kicsúszik a kezeik közül.
Február 23.-án meglátjuk, hogy akusztikban mit villantanak a srácok. Elragadó személyiségük mellett pedig a maszkok sem maradhatnak el, hiszen a Kapitány szavaival élve:
"Születésünktől kezdve maszkokat halmozunk magunkra, hogy "megfeleljünk" az adott környezetünknek... Mi ezzel a megjelenéssel állítunk tükröt e jelenség elé."

Jegyár:
Elővét: 900 Ft
Helyszínen: 1200 Ft

A jegyek elővételben február 01.-től megvásárolhatóak a Millenniumi Kávéházban.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.