Közösségi program portál
és helykereső

Mandala Szeged nyílt nap - Ingyenes program

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Minden ősszel szervezünk nyílt napot, hogy megismertessük veletek az új óratípusokat vagy oktatókat. Idén is várunk a program a következő:

9:00 - 10:00 - Gerincjóga - Anna
10:30 - 11:30 - Gyerekjóga - Eszter
12:00 - 13:00 - Flow jóga - Kitti
13:30 - 15:00 - Astanga jóga - Ági

Gerincjóga:
A Gerincjóga® modern mozgásrendszer, olyan csoportos mozgásterápia, melynek célja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítása biztonságos, az anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal.

Flow:
A Flow jóga egy dinamikus, a nyugodt légzés ritmusára épülő óra. Az óra alapját a napüdvözlet nevű gyakorlatsor képezi, ez az átkötés az óra egyes elemei és gyakran az egyes ászanák között is.
Ajánljuk mindenkinek, aki szereti a jóga dinamikusabb fajtáit! Az órára jöhetnek kezdők és haladók - szinte minden gyakorlathoz variációkat, így a résztvevők a saját aktuális állapotuknak megfelelően tudják követni az órát.

Gyerekjóga:
A jóga a test-lélek-szellem harmóniáját, egységét megalkotva gyógyít és egyensúlyt teremt. A gyermekjóga mindezt a gyermekek nyelvére fordítja le, miközben megszeretteti velük a mozgást.

Astanga:
ÚJ ÓRATÍPUS!
Az astanga jóga a hatha jóga egyik irányzata, amely kötött gyakorlatsorokból, összesen hat sorozatból áll. A sorozatok nem csak az ászanákat állítják sorrendbe, hanem összekötik azokat a mozgással (vinyásza), a légzéssel (udzsájí pránájáma), a bandhákkal (energetikai zárak) és a dristikkel (tekintet egy adott pontra szegezése).
Az astanga jóga első sorozatának szankszrit neve Jóga Csikitsza, azaz jógaterápia. Ezzel ismerkedhetsz meg és ezt gyakorolhatod majd velünk az órákon és a nyílt napon.

Bejelentkezés nem szükséges, az órák érkezési sorrendben telnek meg. Érkezz időben, hogy legyen helyed.
Várunk szeretettel minden érdeklődőt!

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.